Isen på sjön är nu minne.

Godmorgon, idag möttes jag av en vacker film på FB där det visar sig att isen är någon helt annanstans än vid den fina badplatsen. Kommer jag våga mig dit tro? Det är riktigt längesedan jag badade, kommer om jag vågar mig dit kommer jag då våga mig ner i det kyliga vattnet? Hur kommer känslan vara då när jag står i vattnet? Kommer de härliga känslorna efter ett bad vara som de där vanligt härliga känslorna eller kommer jag att ångra mitt bad? Man ångrar aldrig ett bad hör jag i huvudet med en röst från mina badsystrar. Man ångar inte ett bad. Men är jag man eller är jag, jag den där fega fegisen som fegar ut. Just nu känns det så, just nu känner jag mig som en fegis som febrilt försöker hitta ursäkter till att inte göra, nu när isen är borta. Isen är borta och jag kan inte längre luta mig tillbaka i att ja men det är ju is, då kan ju inte jag bada. Den där lilla ursäkten finns inte längre. Men kommer jag att våga?

Snart är vi där i sommaren igen.

Maken kollar husbilar igen, jag misstänker starkt att han kommer att hitta något som passar vår nygamla familj. Vi behöver taksäng, eller en extra säng, att bädda ner sittgruppen är nästan omöjligt och vi behöver en extra säng. Jo jag misstänker att LVl^ kommer att bli LVL^^. Jag gillar vår husbil så som den är men det kommer antagligen bli något annat. En lite simplare myskänsla men med taksäng. Det går säkerligen göra myset i den bilen med men det blir aldrig det mys som redan är inbyggt. Hmm, det låter som jag är grinig. Hmm är jag det? Nää jag bara gillar den bil vi har. När det gäller husbilar så är det maken som står för det impulsiva. Jag står för en gång skull för det där med eftertanke och hm klokhet, nä det skulle inte ens jag kalla det för.

Just nu sitter jag och väntar på att vårdcentralen ska ringa mig. Magen krånglar och när jag rådgjorde med sonen insåg jag att jag inte lärt mig från förra gången då det blev ett riktigt sjukhusbesök. Där vill jag inte tillbringa min dag, men behöver nog igen lite antibiotika. I alla fall behöver dom nog ta något prov för att utesluta.

Det är konstigt att ha feberkänslor i kroppen när jag varje dag äter Alvedon för att slippa värken i ryggen. Även om tempen bara visar 37 så är den ju högre eftersom Alvedon tar ner feber. Jag har legat under täcket i natt och frusit. Bara lite ont i magen inte alls som förra gången då det gjorde på riktigt ont.

Nåja blir de det större sjukhuset igen så är det väl bara att acceptera läget. Man behöver inte gilla det utan bara acceptera det.

Tacksamhet.

  1. Tack för att jag vaknade upp till ännu en dag.
  2. Tack för den fina lediga vilare kvällen igår, tack för att dagen idag är en ledig dag.
  3. Tack för att vi har det bra i vår familj, även om jag är grinig på Priser i matbutiken så behöver vi egentligen inte tänka på det. Men vi handlar bara sådant som är billigt. Vi handlar inte paprika när den kostar 90 kronor det är bara dumt att betala så mycket. Vi har bytt till annan affär för att visa vårt missnöje. Jag hoppar verkligen att andra gör samma sak.
  4. Tack för en helt ny dag och tack för livet.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon… Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson.
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook