Ska vi köpa husbil? Nää eller ojdå det blev visst så.


I dag är första dagen jag orkat mig ner till min dator sedan förra onsdagen. Magen krånglar igen och det är samma sak denna gången. Klara drycker och soppa. Inte så roligt, har varit väldigt trött, haft feber och legat mest i sängen. Igår orkade jag gå upp och vara vaken. Idag har jag fått på mig kläder. Men Kraften finns inte, orkar liksom inte något mera än att vara vaken. Antagligen är det infektionen som gör mig så orkeslös. Utebliven fast föda som gör att jag inte orkar. Så fort jag får något i magen gör det lite ont. Men jag är bättre än jag har varit. Jag orkar vara vaken och det gör att jag orkar sitta här en kortare stund. Huset förfaller här hemma men jag får ta tag i det när jag är mera pigg.

Jag berättade i ett inlägg innan om att maken kollade husbilar. Jag sa då att nej vi ska inte ha någon ny husbil. HM…. jag hade fel, maken har gjort ett köp och han har plockat ur vår husbil. Alla saker ligger nu i vardagsrummet och väntar på den nya husbilen. Denna husbil har en tak-säng till lillflickan. Hon slipper ligga i min säng och vi slipper bädda ner soffgruppen. Den husbilen är lite simplare i grunden men det som var viktigt för mig med husbilens interiörer var att det fanns ugn. Vi har det i vår nuvarande Adria. Nu har vi köpt en 7 år nyare SunLiving. Är jag inte bättre får maken göra jobbet bära ut alla saker till vår nya bil. Är jag inte bättre får maken hämta och lämna den gamla bilen själv. Sunlivingen är simplare finns inget lull lull så som i vår Adria, men maken har inhandlat lite ljusslingor, matta till golvet och bilen går i grått. Vi har lite gråa kuddar och filtar sedan innan så det ska nog gå att få till lite myskänsla ändå.

Det är bara att konstatera att jag hade fel. Vi skulle tydligen köpa ny husbil. Även om det kanske mera var makens beslut. Jag hade liksom inte så mycket att säga till om. Spontanköparen vilket är maken, jag trodde det var jag som kallades impulsiv…..Nu så här när köpet är gjort, känner jag att det kanske var ett bra beslut. Vi får plats och alla har sin egna sovplats. Skulle barnbarnen vilja följa med så finns det plats för dom med. Det finns ugn, duschen är separerad från toan så det finns lite mera plats. Lite utrymme för saker men, minimalist kan tränas på. Dessutom får vi mera vikt att leka med i packning. Adrians vikt var snål så vi kunde inte ha fulltankat med vatten och diesel. LVL^II är på service och snart bor den på vår husbilsparkering.

En bra dag önskar jag er, det får räcka för idag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.