Klagan jo det får bli en klagan.

Det är jobbigt och tråkigt att vara hemma och vara sjuk. När jag bara är ledig och frisk då händer det saker här hemma. Det gör det inte nu. Det är tur att jag och robotar som dammsuger golven. För huva hur hade det inte sett ut annars. Det ser ut ändå. Hela vardagsrummet fullt med husbilsaker och sängkläder som ska in i den nya husbilen. Golven är smutsiga och skulle behövas tvättas. Jag har tvätt anordning på robotarna men jag tycker mest det blir söligt. Här hemma har det snöat ca 30 cm under natten. Bussarna gick inte i morse så sonen kommer antagligen försent till sitt jobb. Stackaren gick upp innan fem men kom inte iväg då bussarna inte körde. Själv sitter jag här i soffan datorn i knät som värmer min frusna kropp. Har frusit i över en vecka nu och börjar att tröttna.

Har inte någon ork till något. Allt blir så tungt och jobbigt. Igår bytte jag till nya sängkläder i sängen. Har legat och frusit och svettats i dom. Dom behövdes verkligen bytas. När jag tagit av de gamla sängkläderna, orkade jag inte gå ner till källaren med dom. Fick vila en stund, innan jag kom ner till källaren. Hämtade rena men fick vila innan jag orkade lägga dom i sängen. Inte alls roligt, det här. Jag vill ha min energi tillbaka vill vara som vanligt. Pigg, full med ork. Nåja sluta klaga nu, det gör dig inte lyckligare att klaga. Nä, det gör inte det, jag känner mig som en helt okänd person. Någon som jag egentligen skulle kalla lat. Men det här är inte lathet. Utan en trötthet, matthet som jag aldrig varit med om. Jag känner att om det onda i magen inte går över snart kommer jag ramla in i depptankar på riktigt. Maken har redan pratat om det. I förrgår frågade han mig om jag inte skulle sätta på någon färg i ansiktet, så kanske jag känner mig piggare när jag ser mig i spegeln. Men nej, jag orkar inte. Det är jobbigt nog med att duscha och frysa. Jag som duschar ofta, har gjort det nu när jag inte står ut. Igår var det nästan så att det inte blev av men, är sängen ren-bäddad då ska man duscha med man vill eller inte.

Ju mera jag skriver här inser ja vem vill läsa sådant här. Inte jag Jag hade slutat efter första meningen. Ny dag nya möjligheter. Hmm Ny dag, en dag närmare friskhet.

Tacksamhet.

  1. Tack för att jag fick vakna upp till ännu en dag.
  2. Tack för att jag har en sådan förstående fin make som står ut med mig.
  3. Tack för att jag är en dag närmare energi och kraft.
  4. Tack för att jag har möjligheten att vara inomhus när det är så mycket snö ute.

Lev idag just nu….. igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook