Näringsdrycker

Det blev inte att hämta någon husbil idag, jag misstänker starkt att det blir att ha vardagsrummet i oordning ännu ett tag. Nu är det inte lika i oordning som det varit innan, utan maken har packat om lagt lite i ordning och sorterat. Men en meter tvärs över rummets vägg ligger det saker högt och lågt. Andas, jo det vill till att ta ett extra andetag när jag tittar på kaoset.

Idag vart det jobbdag, jobb dag där det var mötes tid och lite lunchhjälp. Ändå när jag kom hem, vart jag helt slut. Så trött att jag fick gå och lägga mig. Jag sov i två timmar, utan att vakna. Ännu fast jag varit vaken i en timma, är sömnen i kroppen. Sov antagligen på tok för länge. Det är bara att inse energin som fanns innan magen krånglade kommer ta lång tid att få tillbaka. Men då måste jag nog börja äta på riktigt.

Idag och igår åt jag bara flytande. Just nu har jag fått Herbalife i min vardag. Är bara på andra dagen, men jag är smått förundrad. Jag är inte hungrig. Inte alls hungrig. Inte en sugen på att äta, det räcker gott med en mugg med måltidsersättning. Nu vet jag inte om det blir någon vikt av det. Det är inte därför jag dricker mina drycker, utan för att magen inte ska göra ont. Vad jag läst mig till så är drinkarna fulla med nyttigheter, behövs inga vitamintillskott allt finns i drinken. Även om jag var trött idag när jag kom hem, så var det inte samma trötthet som det varit under förra veckan. Då vart det så illa att jag fick ligga och samla kraft, till att orka gå upp för att ta något att dricka. Nu går kroppen av egen maskin.

Kommer detta bli min nya livsstil? Nä tror inte det, men så länge som magen krånglar och gör ont, är det ett bra sätt att ändå få något i magen och slippa känslan av orkeslöshet.

Nåja jag har bara provat i två dagar, kanske blir det annorlunda än nu. Men just nu är jag smått imponerad av känslan av mättnad. Nu var jag kanske inte så hungrig innan heller, det beror ju på magvärken. Men energi verkar komma smygande. Jag orkar i alla fall hålla mig vaken. Jag orkar med att leva. Jag tror verkligen på det här. Det är så skönt att slippa ha ont i magen. Det är så skönt att veta att i morgon när jag vaknar, kommer jag att vakna utan att jag har ont i magen. Jag hoppas att denna härliga känsla, kommer att hålla i sig. Så härligt att slippa ha ont i magen och slippa att värsta tankar. Tänk om, tänk om det blir så illa. Nu bor tanken där borta i långt bort i stan. För just nu känns det som jag är på rätt väg.

Tacksamhet.

  1. Tack för att jag vaknade i morse.
  2. Tack för att dryckerna fungerar.
  3. Tack för livet.
  4. Tack för att det kommer en dag i morgon ännu är det inte försent för att det bor en husbil här på uppfarten när jag kommer hem i morgon.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook