Hejdå Lidköping.

Tack för denna gång och tack för den fina dagen i solens tecken igår. Även idag strålar det en sol. En NY sol, en Ny dag här i husbilen i Lidköping. Det är härligt att vakna upp till fågelsången som hörs så här års. Koltrasten har sjungit för mig sedan 5 i morse. Nu sitter jag i passagerarsätet och dricker mitt kaffe.

Övriga i familjen ligger fortfarande i sina sängar. När jag vaknade hade jag ett meddelande på mobilen om att någon som lämnat jordelivet hade en hälsning till Maken. Konstigt, det var längesedan han dog. Nu fanns det en hälsning. Idag ska vi åka hem till vår lilla by igen. Husbilen ska packas ut och den där första helgen är gjord i vår LVL^II. Det är en bra bil maken har köpt. En riktigt bra bil som ger oss överraskningar hela tiden. Alla dom där lamporna maken köpt för att lyxa till det behövdes inte. Dom får vi hitta på saker med hemma i huset. Vi hade satt en lampa under skåpet i köket en med rörelsesensorer. Igår trodde jag den hade gått sönder för den släktes inte när jag inte var där. Då insåg jag efter en stund att jag kommit att trycka på en annan knapp. Det var till ljuset vi trodde saknas som var under skåpet vid spisen.

Att göra scones i bilen var en enkel match, Jag hade förberett alla ingredienser hemma, så det var bara att hyvla med osthyveln för att få till smöret utan att bli kletig, lite mjölk och in i ugnen en 15 minuter. Guda gott att äta. Denna veckan går jag in på snällmat för att göra röntgen nästa vecka. Då funkar scones har jag klurat ut.

Jag har ätit mat i helgen två dagar i rad. ännu känns det bra i magen så nu är jag hoppfull. Kanske är det bra med magen nu. Mina drinkar jag dricker ska jag dricka de dagar det är fel mat på jobbet. Sallad har jag uteslutit och råa grönsaker. För det har jag fått till mig att det inte är bra. Nej nu är det dags att börja dagen. Duschas, frukost ska dukas fram och återfärden mot hem ska på börjas. En helt underbar helg i LVL^II.

Tacksamhet.

  1. Tack för att jag ännu en dag fick vakna upp till mitt liv.
  2. Tack för den fina fågelsången
  3. Tack för dessa härliga dagar i husbilen.
  4. Tack livet för Denna helg.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook