En härlig helg i LVL^II


Vilken fin härligt ledig helg vi har haft. En helg utan måsten, en helg utan att göra något nyttigt över huvudtaget. Bara vilat och njutit av väder och LVL^II. Sovit som en gud i vår bil. Så härligt att komma hemifrån och inte traggla här hemma. Utan bara umgåtts och njutit av ledig tid. Ingen tvätt att tvätta inget att göra utan bara varit här och nu.

Den första turen är gjord i vår fina husbil. Den första turen med vår för oss nya fina husbil som har namnet LVL^ II. Level up 2. Jo vi brukar ju levla, när vi uppgraderar. Sängen i taket var perfekt för lilltösen. Bara att hissa ner när det ska sovas och hissas upp när man sovit klart. Bäddad och klar för nästa tur. Men det blir kanske om två veckor. Husbilen är urplockad för denna gången. Under eftermiddagen igår blev det ett besök på Tjörn och lite goda hamburgare. Eftersom jag inte ska äta färska grönsaker så blev det köttet och lite dressing. Det har ju gått bra att äta mat dessa dagar. Känner mig helt annorlunda nu när magen funkar bättre. Nu hoppas jag att det snart är helt återställt.

Nu en ny vecka en helt ny dag och det står provtagning inför röntgen, därefter jobb. Om en vecka och några dagar är det här ett minne, som bara är ett minne hoppas jag. Då kommer läkaren att säga nu är det bra, var noga med mat och du slipper mera problem. Min nya livsstil ska födas här och nu. Ingen skräpmat, kokta grönsaker och fisk eller kyckling. Det kommer att fungera perfekt. Ibland blir det min Herbalife drinkar för att hålla kursen på magen.

Jag har bestämt att det ska gå, det ska bli bra. När jag bestämmer mig för saker brukar det fungera och nu har jag kunskapen. Igår på morgonen ringde sonen som berättade att han nu hade ont i magen och feber. Stackaren har samma problem men är så mycket yngre och får problemen då och då. Just nu dricker han soppor och filmjölk. Jag tipsade om Herbalife men ansåg att det var för dyrt. Dyrt är det men det fungerar. Men det är beslut han får ta själv. Han är vuxen, har levt med det längre än jag och kan säkerligen har säkerligen hittat till sin lösning.

Nästa helg är det husbil igen. Jag ska packa ner kläder och lite sådant för att vi sedan ska ge oss av på fredag eftermiddag. Längtar redan fast det var i helgen vi var ute.

Nej nog för nu.

Tacksamhet.

  1. Tack för att jag vaknade även idag.
  2. Tack för att sprutsticket snart är över och jag är påväg till jobbet.
  3. Tack för att jag snart även gjort den där vidriga röntgen och dess förberedelser. Om en vecka och två dagar är det historia.
  4. tack livet för att jag lever mitt liv.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.