En erfarenhet jag hade kunnat vara utan.


Något jag aldrig mera vill ha erfarenheter av är igår och idag på morgonen. Men nu är det äntligen över. Gjort klart och förbi. Tack för att det är klart och över. En stilla morgon är det svårt att se fast jag satt här i soffan och drack mitt kaffe. Kaffe fast utan mjölk. Det fungerade faktiskt fast jag inte trodde på det innan. Kroppen full av oro inför vad som skulle kommas att göras. Men den oron är som bortblåst nu. Medicinen jag skulle dricka igår, var det äckligaste jag någonsin druckit. En klunk och jag nästan kräktes, en klunk igen och samma visa. Men det är över nu, klart och en vidrig erfarenhet rikare. Även om jag helst hade velat vara utan den. Den är där, inget att göra åt och nu i historian.

Sonen körde mig hem från sjukhuset, hem tog mig en macka. På lappen från sjukhuset stod det att jag skulle behöva ha med en macka direkt efter. Men det hade verkligen inte fungerat för mig. Jag var i chock tillstånd. Magen i kaos och uppblåst. Hade inte fått in en enda bit macka då jag var på sjukhuset. Det räckte med glaset saft dom bjöd på.

Men nu sitter jag här hemma i soffan en kopp med kaffe och skummade mjölk i kaffet. datorn i knät och tvätt i maskinerna nere i källaren. Magen bubblar och låter är nog glad att den fått mat igen efter gårdagens fasta. Jag är lite groggy efter besöket på sjukhuset, dom sa att jag kunde vara det under dagen av det lugnade jag fått. Men jag tror nog det är av själva upplevelsen och ångesten som var innan det var klart. Innan sjukhusbesöket var jag hos sonen som skulle köra mig till sjukhusbesöket. Vi satt och kollade in youtube klipp med Judas Priest. Tydligen har Rob Halford har tydligen kommit ut med en bok. En bok som jag ska lyssna på tänker jag. Jag gillade Ozzys bok när den kom. Den här med Rob kan vara riktigt intressant.

Nej nu ska jag vila igen har inte gjort annat än det. 2 dagar av frusenhet, slummer och vila. Nu vila av all stress som varit inför idag. Hua det vill jag inte uppleva igen.

Ha en fin dag.

Tacksamhet.

  1. Tack för att jag fick vakna till även denna dag.
  2. Tack för att det som skulle göras idag redan är gjort och över.
  3. Tack för att sonen ställde upp och körde mig.
  4. Tack till sjukvårdspersonalen som var så omtänksamma och vänliga.
  5. Tack för mitt mot och att jag nu har gjort det där vidriga besöket. k

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.