Många kalas blir det


Även idag vaknar jag upp i LVL^2. Har sovit från och till de senaste timmarna för att inte gå upp och stöka redan kl 4. Försöker vara tyst så att jag inte väcker dom andra. Men det är svårt. Bästa sättet att vara tyst är att sitta här och skriva. Eller att sticka. Kaffet står bredvid mig och morgonen börjar ta fart. Igår fyllde vårt lilla barnbarn år. En hel hand blev han berättade han igår. Han hade kalas på ett lekland där han hade bjudit sina kamrater och sin kusin. Både han och kusinen verkade vara nöjda med dagen fick jag till mig på kvällen då jag pratade med dom.

Min dag gick åt till att sola här på campingen och att bada. Badplatsen här var långgrund och jag fick gå väldigt långt ut för att doppa mig. En tur in till stan gjorde vi på morgonen. Därefter blev det sol bad och grill. Redan kl halv sju på kvällen var jag trött och gick för att duscha och ta på nattkläder. Vi hade tänkt se melodifestival men jag somnade innan nio. Varje gång vi är ute köper vi med kräftor för att ha som mysmat. Igår hann jag äta upp dom. Tanken var att vi skulle haft dom redan på fredagen. Men det hann vi inte med. Ost och kex hade vi också med oss men de kommer vi få med hem igen. Vi har på tok för mycket mat med oss i husbilen. Det vi bär in innan vi åker följer med oss och bär ut när vi kommer hem. Dåliga planerare när det gäller mat. Hungrig behöver vi aldrig vara när vi är ute.

I morgon blir det jobb igen. Ett långt pass, sedan ledig en dag och efter det ett litet möte på onsdagen. Nästa helg har jag tagit semester. Då ska det även då bli en road trip. Helgen där efter även då, för då är det kalas i Varberg. Det blir många helger med bil känner jag. Vi ska även hinna med att fira lillgrabbens födelsedag, fira makens födelsedag och vår bröllopsdag och en student innan sommarlovet börjar. En liten 1 års fest där vi firar lillflickan att hon varit hos oss ett år nu. Vi har mycket att fira så här i maj. Idag när vi packat upp bilen ska vi iväg och fira lilla Alfred en dag försent men han hade ju leklands firandet igår. Det räcker med ett kalas om dagen för den lilla mannen. Jag har köpt kläder till lilleman. Morfar vill köpa leksak. Kanske är det just därför morfar är mera populär än mormor för han köper roligare saker i sina presenter.

Nej nog för idag. Ha en fin Söndag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.