Gullmarsstrand Hotell

En lång dag med massor av prat, fast inte av mig. Men av kolleger och chefer. Några ord hann jag nog också med. Här är så vackert, så vackert att det gör ont i själen att sitta inom hus. Jag har självklart badat i havet. Till och med två dopp har jag hunnit med även om det var kort tid mellan varven. Viktiga dagar och faktiskt lite roligt.

Mina kolleger går i lämmeltåg till spa avdelningen. Just sådana tillställningar är inte för mig. Bakterier i massor och bada i vatten som andra har badat i. Nu har folk i och för sig badat i havet med men det är mera utspätt tänker jag. Visst säkerligen lite kemikalier och andra miljö farliga saker men havet duger för mig. OCD är namnet på mina fantasier kanske men då gillar jag i just den stunden, att ha OCD. Jag ser ingen anledning till att spa mig.

Jag trivs bättre här på trappan utanför mitt rum och sitta här och skriva. Vinden tar tag i håret och luktar jag noga så är Luften salt. Här ifrån där jag är just nu, ser man till Lysekil. Jag tror stället jag är på heter Gullmarsstrand. Rummen är små, duschen är härligt varm om man vill 20 meter bort är det en trappa ner till havet. En trampolin finns med.Maten var mera än utsökt, Kolja tror jag att jag fick de andra fick Wallenbergare från havet. I kväll ska vi lösa mordgåta.

Livet känns riktigt härligt här när jag sitter i skuggan av ett träd med vinden i håret. Så här ska livet vara när det är lite bättre än bra. I alla fall för mig.

Nog för nu, Lev idag just nu,igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller för mig.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook