Ett morgonbad med systrar.

En härlig morgon blev det idag. Ett bad blev till, med massor av simtag. 16.1 grader i vattnet, vi var fem badsystrar som badade och simmade. Morgonen var soligt vacker och vattnet var skönt när man väl kommit i. Idag hängde jag ut mina badskor på sträcket. För mig är det sommar. Gå ur bilen hänga upp badskorna ute i bara morgonrocken efter badet. Gå in och fixa till mig och det jag inte hann med innan. Tyvärr blir det inte något morgonbad för mig i morgon. Men jag kanske åker iväg efter jobbet.

Jag har även en ambition om att jag ska bo i min trädgård i morgon, rensa upp en rabatt och kantklippa gräs. Vi fick beställa nya batterier till vår trimmer, har ett som fungerar i tio minuter. Det blir inte så mycket klippt när batteriet är laddat. Det kommer två batterier från Amazon, nästa vecka eller kanske redan denna veckan. Maken hade även kollat ett batteri till husbilen. Det beställde vi, ett 140 vad det nu heter i styrkan. Det lär vi klara oss på säger han, om vi fricampar.

Efter badet blev det fika med en vän och hennes katt. Vilket gjorde att vår katt fick träffa en ny katt. En snäll katt som visade att han var snäll. Vår katt är ännu lite rädd men var riktigt intresserad av sin nyfunna vän. Men bara intresserad på håll.

Idag är det jobb för mig ett jourpass och jobbet. Känner mig lite frusen vilket beror på simningen, men även av det att jag inte äter mat, utan bara dricker mina drinkar. Vågar inte äta ännu, det mag-onda finns där men inte så farligt som det varit innan. Nu hann jag nog stoppa det i tid. Några dagar med bara flytande så blir det nog bra.

Nog för nu. Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook