Dela Din Vardag, en fin tanke.

En tidigt tidig morgon. I natt har sömnen varit flyktig. Svår att nå. Någon timma eller två inte mera. Ändå var jag så trött att jag nästan somnade när jag satt ute igår kväll. Igår fick vi en present från socialtjänsten. En avslutningspresent efter 8 år samarbete. Presenten var två muggar i två olika gröna nyanser. Vem är det som älskar grönt? Och vem är det som älskar just den där ljus ljus gröna färgen? Jo det är jag det. Hade jag kunnat hade hela mitt hus i alla rum haft nyanser av grönt. Jag verkligen älskar grön färg. Just en ut av kopparna har jag nu mitt morgonkaffe i. På muggarna står det Dela din vardag. Det är ju det vi har gjort i dom där 8 åren, Nu är det kanske inte slut med att dela sin vardag. För lillkillen kommer att bo kvar tills han känner att han har bott klart.

Igår hämtade även maken, de två fåtöljerna som vi hade beställt på Jysk. Nu är sittgruppen på altanen komplett. Nu kan man sitta många där ute och mysa samtidigt. Det kunde man innan också men, då var det ett ihop plock. Igår var jag på jobbet, Jobbar bara halvtid men eftersom mitt schema ser ut som det gör så blir det en del timmar ändå. Fast igår vart det bara 4 timmar. I dag är det 6 timmars jobb. Det var roligt att komma till jobbet och träffa alla. Mina fina härliga klienter. Nu är dom kanske inte mina. Men det är en härlig känsla när man går hem från jobbet, då när man känner att man gjort lite skillnad. Många samtal blev det, många hej. Idag jag dit igen. Ska bli så roligt.

Mina små kompisar jag köpte från daglig verksamhet här i byn.

Ingen sjukgymnastik idag. Känner att jag har träningsvärk, vila kan vara bra idag. Igår när jag skulle gå hem från jobbet. Pratade jag med en kollega som jag aldrig innan träffat. En kille som ska gå på min rad så länge som jag är sjukskriven 50 %. När jag sa att jag kommer vara sjukskriven 50 % i några veckor för att jag har värk, då jag har diskbråck. Berättade han att han var utbildad kiropraktor. Han säger gör inte någon operation, Jag svarar nej sådant skulle jag aldrig våga. Jag sa något om att jag haft huvudvärk i några veckor just nu, så säger han sätt dig på stolen där och slappna av. Han knäcker till nacken på mig, och masserar mina axlar böjer och knäcker armarna och fingrarna. Efter knäckningen i nacken åt båda håll. Då vart huvudvärken borta. Jag blev helt chockad. Jag fattade det inte. Men var väldigt glad över att huvudvärken försvann.

Fast idag med sömn av flyktighet är den där huvudvärken tillbaka. Men värken i axlarna som jag hade finns inte kvar. Axlarna kan jag nog böja åt vilket håll jag nu vill känns det som. Jag känner att jag är på rätt spår. Tänk om det är så att en kiropraktor kan ta bort all värk i ryggen. Tänk om det är så lätt. Låter för bra för att vara sant. Tänk om det är så att det behövs några gånger hos en kiropraktor och jag slipper äta mina tabletter. Hm tänk om det är så att höften blir bra av sådant besök. hmmm Jag vill att det ska vara sant. Jag ska verkligen prova. Det kan ju inte bli sämre av det i alla fall eller???

Nej nog för nu, ny dag att leva i. Idag är första dagen på resten av våra liv. Hur spännande blir inte det?

Tacksamhet.

  1. Tack för att jag fick vakna upp till ännu en dag.
  2. tack för min fina dag igår.
  3. Tack för att huvudvärken igår försvann med några knyck.
  4. Tack för att livet har så många olika nyanser av grönt.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook