En härlig kväll på altanen


Idag får det bli ett kvällsinlägg. Ett inlägg av den kortare sorten. Har jobbat idag, men bara en halv dag. Började redan 11.00, fick ett uppdrag redan när jag kom. Efter det har det varit samtal och åter samtal. Det är det jag gillar med mitt jobb. Samtal, art och samtal.

När jag kom hem idag blev det att åka till stan, vi skulle köpa krokar till vår lilla paviljong. Krokar gick inte att köpa men affärsinnehavaren hade ett gammalt tak och där fick vi klippa av några krokar för en spottstyver.

Efter det åkte vi till Biltema för att inhandla lite lådor, som jag skulle ha som frukostkorg i husbilen, en frukostkorg som vi kan ta ut till paviljongen. Lite smålådor som vi ska ha på toaletten för allt småkrafs. En sväng in till glasögonaffären för att ställa in mina glasögon så dom inte halkar ner. Maken hittade ett par polarglasögon till sig. Riktigt snygga. Själv är jag jättenöjd med de glasögon jag köpt. Helt underbart att se och slippa ha läsglas på huvudet hela tiden.

Vi råkade gå förbi pressbyrån på Torp jag såg inte att dom hade mjukglass så jag gick förbi. Maken som vet att jag älskar Mjukglass tittade lite extra och det blev en mjukglass. Inne på pressbyrån kom en fd kollega, Så roligt att träffa henne prata lite. Hon är en sådan där som jag tror jag skulle kunna dela både en och två flaskor vin med och bara tjöta. Nu fick jag nöja mig med ett snabbt samtal då maken och lillgrabben stod och väntade på mig.

När jag var hemma igen, insåg jag att jag råkat tappa bort en av mina elciggar, Grinig är mitt förnamn. Jag har vant mig vid att ha tre stycken. Nu har jag bara två, dessutom gjorde jag en beställning i morse. Snålfia i mig blir grinig över att få betala två porton, på en dag från samma butik då dom redan skickat iväg mitt paket.

Men sådant är livet synd att det var den nyaste ciggen jag tappade bort nu har jag bara två gamla. Den nya kommer nog på tisdag tror inte dom jobbar imorgon.

Lev idag just nu, Just nu njuter jag av Prosecco och Aperol ute på altanen tillsammans med maken. Just nu gäller igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.