Senare inlägg


Jo det får bli ett lite senare inlägg idag. Har jobbat under dagen och haft en fantastiskt härlig dag på jobbet. Just sådana här dagar funderar jag på om det verkligen är så att jag har rätt att ta ut lön från jobbet. Men det är det, självklart vad skulle jag annars leva på. Jag önskar alla verkligen alla att ha sådana dagar på sitt jobb. Dom är guld värda för mig. Efter jobbet åkte jag till Orientlivs för att handla grönsaker. Så sent på dagen vart det lite utplockat tyvärr. Men det blev ändå två stora påsar med frukt och grönt för en billig peng. Det var slut på frukt och grön här hemma, då behövs det handlas lite. Köpte även kex som vi kan ha när jag och lillflickan åker ut för att bada.

Just nu när jag skriver sitter jag ute i trädgården och skriver. Under vår paviljong med ett stort glas med iskall verkligen iskall dricka. Det är nog mera is än dricka i glaset. Vilket är tur för jag gillar inte dricka i vanliga fall. Men nu kände jag mig lite sugen på lite 7 up. Jag brukar gilla drickan när den varit öppnade och är utan kolsyra. Då tycker jag den är god.

Det är varmt och kvavt, fast jag sitter i kortbyxor och linne är jag varm. Har en dov huvudvärk som säger åska. Kanske är det bara huvudvärken som säger det. Det ser inte ut som att det ska bli åska, det är strålande sol. Funderar på bad men misstänker att jag kommer lägga huvudet på kudden och somna till grannens takt av trädgårdsmaskin. Lägger jag huvudet på kudden kommer jag somna direkt känner jag. Vaknar man så tidigt som jag gör behöver man mellan varven en liten middagslur.

Nej har inget vettigt att skriva så jag slutar nu. Det får bli sova middag.

Ha en fin kväll, ta hand om dig.

Lev idag just nu, igår finns inte längre kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.