Allt för kattens bästa

Har du katt? Då har jag hittat till Amazon för att handla. Där har dom alla produkter som du behöver och det bästa av allt är att du kan få det hemkört. Vissa produkter är prime, viket gör att det kommer snabbt hem till dörren. Vi har beställt massor av bra grejer som bara älskar.

Vi har köpt massor av saker som kommer hem till vår dörr. Allt från mat till leksaker. Det bästa av allt är att jag slipper bära det. Bra priser och kända bra märken. Våran katt heter Findus, fast maken har gett honom namnet Lillekatt. Det heter han allt som oftast.

Lillekatt som allt som oftast var med mig nere i källaren och bloggade.

Handlar du från min länk så får jag provision från Amazon, då är jag tacksam för att du handlar. Jag har inte bara köpt kattsaker utan även laddbatterier till vår trimmer som fungerar bättre än orginalet vi hade. Även batteri till vår husbil. Ett batteri på 140 vad det nu hette. Det var maken som beställde. Han gillar att lusläsa och kom framtill att det var ett av de bättre batterierna. Även här kan du gå in på länken här och söka dig till batterier.

Ha en fin dag.

Lev idag just nu,igår finns inte längre här och morgondagen kommer först i morgon …..

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook