Ladda batterier på riktigt.

Detta är ett betalt inlägg, ett samarbete mellan mig och Amazon Sverige.   ”Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp.” 

Nu är det inte som vanligt när jag laddar batterier. För då är det oftare att jag laddar kroppsbatterier. Vilket i sig är en konstform som jag inte alltid hittar till.

När sommaren började så skulle jag kantklippa gräset. Plockade fram våra Ryobi. Jo vi har två, en som vi köpt och en som jag fick med mig från mammas dödsbo. Laddade våra batterier till den, var så motiverad att komma igång efter laddningen. Tror motivationen fanns kvar men batterierna, dom dog på två röda sekunder.

Hann klippa runt trappan med de ursprungliga batterierna. Sur, grinig för att vi köpt sådan skit. Snackade med maken om att nu får vi köpa riktiga trimmer som funkar. Sådana där batteri-trimmare funkar inte. Maken går in och googlar på grästimmer och vilka som är bäst. Säger nej, vi ska inte köpa någon ny trimmer, det är dom som är bäst om vi ska ha batterier. Jag säger jag är trött på batterier, som inte funkar. Maken säger, men jag har hittat bra batterier istället för …..

Självklart på Amazon var stället, han hittade dom. Han beställde, eftersom vi var prime kund, blev leveransen snabb. Tror det var två dagar sedan ringde ombudet på dörren, för att leverera batterierna. Jag laddade dom i laddaren från Ryobi, en längre stund eftersom det var första gången. Därefter kunde jag gå ut i trädgården och prova lite. När jag var klar med trädgården, var inte batteriet klart. Det gjorde mig smått imponerad av batterierna som vi köpte. Kommer inte ihåg priset men det var väl värda kronor. Inte ens Ryobis original Batterier, klarade hela trädgården, då dom var nya. Det som hängde med själva apparaten gick sönder redan efter första gången.

Nu har jag trimmat gräsmattan ett flertalet gånger, med de batterier jag köpt från Amazon. Dom är verkligen bra, ett batteri klarar hela trädgården och har energi kvar när gräsmattan är klar.

Priset just nu för batterierna är 769 kronor, Funkar i originalladdaren och är verkligen värda sina kronor. Klicka på länken så kommer du till sidan.

Självklart är detta ett samarbete mellan mig och Amazon Sverige.   ”Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp.”  Men oavsett så är jag helnöjd med mina för säsongens nya batterier. Även om det inte är jätte roligt att kantklippa gräsmattan, är det i alla fall roligt att batteriet håller hela stunden jag gör det. Det bästa av allt är att vi har flera verktyg från Ryobi och batterierna funkar ju även till de verktygen. De där kronorna vi la på batterierna var väl värda sina kronor. Eftersom dom fungerade så bra.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen den kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook