Fredagsblogg

Ett lite senare inlägg, Har jobbat under dagen och haft en dag på jobbet. Nu är det inte många dagar kvar innan det är semester. Två pass nu i helgen och ett pass på onsdag, sedan lediga dagar. Lediga är planerade med dagar som är något inbokat. Så himla skönt. Jag behöver ledigheten, Behöver den för att orka med kroppen och värken. Att inte behöva skärpa upp, att inte hela tiden vara professionell. Nu är vi på väg för att fira svärmor som fyller år. I morgon börjar jag inte från kl 12 så det finns en chans om jag vill att sova lite längre. Fast det är nog inte om jag vill utan mera kan. Chansen är större om katten inte har möjligheten att väcka mig. Han får bo i övriga huset och inte komma in i sovrummet.

I morgon ska vi när jag jobbat klart gå på konsert i Strömstad. Vi ska se Mäbe, han spelar i stadsparken. Vilket ska bli kul, får se vad som levereras i år. Säkerligen några nya låtar. Han har tydligen bytt ut bandmedlemmarna igen. Det blir spännande att se hur det låter nu. Spelning är alltid roligt att gå på. Även om det är små band. Det är nästan roligare för dom utvecklas mera, är inte i ett spår även om Mäbe låter som Mäbe, vilket jag är glad för. Jag gillar hur han låter, så jag är nöjd.

Har inte så mycket att skriva om så jag slutar här.

Lite reklam först, Fast bara saker som jag eller mina vänner har köpt. Detta är ett samarbete med Amazon. Detta är ett betalt inlägg, ett samarbete mellan mig och Amazon Sverige.   ”Som Amazon-associates tjänar jag pengar på kvalificerade köp.” 

Jag har ett tips om kattsaker som min vän köpte på Amazon. Hon är helnöjd med det hon köpte. Hon köpte en skrapa som hon kan ta bort katthår med i soffan. Hon inhandlade även en handske som hon har när hon borstar sina katter. Dom gillar inte att bli borstade med borste. Men har hon på handsken älskar dom att bli borstade. Fast dom vet nog inte att dom blir borstade. Amazon har bra priser och dom levererar till dörren. Jag handlar massvis via Amazon. jag slipper bära hem tunga lådor med kattsand, kattmat mm. Är helnöjd.

Lev idag just nu, igår finns inte och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

, , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook