Som jag lovade så håller jag.

Jag lovade ju att lägga ut bilder från lördagens spelning. Mäbe som jag skrev om. Inlägget blev snabbt en virat. Sånt gillar och tackar jag för. Känslan håller i sig ännu. Takten och orden i texterna. Här kommer bilderna som jag helt fräckt lånade från Tommys Fotosida. Där finns mera bilder att se. Men här kommer dom jag valde ut.

Går du in på Tommys fotosida finns där flera bilder att se. Allt från bröllopsbilder till barn bilder, en del musik och även massvis med naturbilder. Alla dessa promenader jag tvingats gå för att maken vill fotografera. Är inte lika roliga som när vi går på spelningar. Dom är definitiv roligare att gå på än naturbilds-gåendet. Fast det blir en del steg till dom bilderna av naturen.

Mäbe när han är som bäst då är han med sina spelarvänner tror jag det syns att att trivs i just de där spelar stunderna. Nu känner jag honom inte privat Det finns säkerligen flera stunder han trivs. Men just i musiken där tror jag han trivs allra allra bäst. Eller kanske är det i skrivande stunder. Skrivande stunder är ju rätt trevliga dom med.

Bilden här under, även den tagen av Maken. Ligger kanske inte på Tommys fotosida. För om jag minns rätt hade han köpt något nytt, till sin kamera som han bara ville prova. Då får jag låtsas vara fotomodell, en stund för att han ska prova efter konstens alla regler. Ja du har helt rätt, jag tycker inte om att bli fotograferad.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook