Norge here we come

Vi lämnade Stekenjokk tidigt i morse. Innan frukosten stannade vi vid Gaustafallet. Åkte hela vägen till Blåsjön för att där inta frukosten. Efter frukosten där ute på en bänk åkte vi till Gäddede för att handla. Där bestämde sig maken för att vi skulle åka över till Norge. Vilket det blev.

Norge

Histnade upplevelser från berg och skog, blev upplevelser som ger minnen för all framtid. Stekenjokk mäktigt, men de här milen vi åkt i Norge helt fantastiska.Vilka vyer, Jo men visst ibland vart det smalt på vägarna. Även om jag misstänker att vi inte åkt på de smalaste vägarna ändå. Vi stannade till högt uppe på en höjd. Tror vi var 876 meter uppe bland de Norska fjällen. Vattenfall som gjorde ett skådespel när de rann ner flera hundra meter ner till forsar längst vägen. Nu befinner vi oss i Vegset, sjön Snåsavatten är badad i. 16,4 grader i vattnet. Har varit inne och kollat priser i affärer hmm kanske beror priserna på att det är byar som ligger från långt från städer. Men 96 kronor kg för paprika, lite dyrt. Vi hade handlat i Sverige så vi köpte bara isglass. Campingen kostade 356 svenska kronor. 340 norska kronor. Då ingår el men duscharna får vi betala 20 kronor för 6 minuter.

Statistik

Även idag har vi fört statistik över husbilar vi mött. I Norge har det vart mycket mindre bilar än i Sverige idag har vi bara registrerat 37 bilar. Adria och Challender delar på första plats med 5 bilar.

Nej nog för nu, nu ska jag njuta av solen som lyser.

Lev idag just nu,igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson.

Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook