Moder jord är fantastisk vacker.


Vilken resa vi har gjort idag. Vi har kört ca 40 mil idag. 930 meter över havet och fått se de mest fantastiska berg och fjäll jag någonsin sett. Många stopp, väldigt många stopp har vi haft under dagen, Berg på berg, fjäll, vattendrag och storslagen natur att det nästan inte gick att tro på. Overkligt vackert stort vidunderligt och helt fantastiskt. Som om man befann sig en en saga.En resa där varje meter framåt var en resa där det var värt att se. Värt att uppleva värt att åka.

Maken bjöd på Lunch idag

Idag bjöd maken på Lunchen jag fick sova lite middag innan lunch. Maken bjöd på tjockkorv och bröd. Till Kvällen blev det ost och kex. Bredvid oss bor det en engelsk familj som har två större hundar. En kanot på taket. Dom bor i en Ford transit som nog inte har vare sig kök eller annat. Dom har Spritkök att laga mat på och packar ur hela bilens bagage och lägger i framsätet när dom ska sov.

Vi är inga riktiga campare

Inser att vi inte campar utan är ute och åker med sommarstuga. Dom ser mycket friare ut, än vad vi gör. Här sitter jag i bekväm stol med datorn i knät. Ett bord att ställa vinglaset på, en matta under bordet så vi inte drar in massa grus. Inne har jag en Dyson dammsugare som jag kör på kvällen och morgonen om det behövs. Dusch i bilen. Är det verkligen att campa? Nej, Vi är ute och åker med en sommarstuga. Kostar lite mindre kanske men här har vi allt. Har det lika bekvämt här som hemma. Fast det är klart det är allt skönt att komma hem duscha hemma och sova i hemsängen efter några dagar.

Oavsett hur vi campar eller inte, är dagens natur och omgivning något utöver det vanliga. En fantastiskt vacker dag, där vi varit helt förundrade över hur fantastiskt vackert det är, hur moder jord verkligen är obeskrivligt vacker på sina ställen.

Lev idag just nu, igår finns inte. Imorgon kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson
Sorry! This product is not available for purchase at this time.
Har du sett oss på vägen? (obligatoriskt)


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.