En dag i att åka till.

Ny dag att uppleva, jo med 4 timmar sömn så blir det nog så där. Idag ska vi i väg med husbilen. Vi ska invänta Lille Alfred efter det hämta upp Emilia. Husbilen packade vi igår.

När vi hämtat upp Emilia, åker vi till Vimmerby för att åka till Astrid Lindgrens värld. Lillflickan ska också med. Det stora pojkarna får klara sig själva i några dagar.

Jag hade tänkt att jag skulle steka lite glutenfria pannkakor innan vi åkte. Men med den här sömnen som varit blir det nog att bara göra det vanliga. Sitta och gäspa och dricka kaffe. Jag får hoppas att sömnen blir bättre i natt.

Igår när vi var och handlade kändes det som priserna igen har gått upp. Dieselpriset helt galet dyrt. Vi som är vana med de mera vänliga norsk priserna. Tur att vi tankade det sista vi gjorde i Norge. Men det lär allt bli att tanka denna resan. 7 kronor vid pump! Ebba vart är dom kronorna? Va det inte Jimmie som så något om 10 kronor?

Det ska bli så roligt att ha med småbarnen på vår resa. Jag tror dom kommer att uppskatta vårt äventyr även om Alfred säger att han nog är lite rädd för Pippi. VI har packat med två paraplyer lär behövas i detta väder. Maten vi handlade är mera barnvänlig köttbullar, pasta och sådant. Vi skulle köpt godis men det glömde vi av. Idag blir det en åkare dag för att sedan vara i Vimmerby tills på fredag. Där möter vi upp med dotter vid Campingen i Borås för att lägga Lördagen på Djurparken. Jag hoppa att barnen kommer att tycka detta är roligt. Lillflickan tyckte det skulle bli kul.

Nej jag börjar känna mig stressad. Det får allt bli lite pannkakor att steka ändå. Vi köpte ju vanliga pannkakor igår till barnen. Det får allt bli lite pannkakor som är glutenfria till mig och maken. Dom man köper är inte så goda.

Ha en fin dag!

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson
Gillar du min webbplats(obligatoriskt)


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook