En dag i resans tecken.

Idag vaknar vi upp i Borås. Ännu bara jag som är uppe men jag misstänker starkt att snart sitter lilla Emilia här och gäspar. Vaknade lite senare idag, om nu 5,55 är sent. Vi är på campingen som ligger rätt så nära djurparken. En promenad på kanske 10 minuter från själva parken. Själva campingen är helt okej även om den är lite sliten. Det finns två små fantastiska plastbubblor som man kan hyra. Tror dom kostar ca 2500. Där kan man ligga och titta på stjärnorna på natten. Dom såg jätte mysiga ut.

Lunchen åt vi i Jönköping.

Igår stannade jag och barnen till på en lekplats i Vimmerby, där fanns det både pingisbord, pingisgolf och lite annat. Astrid Satt och vaktade själva lekplatsen. Hon hade ett öra till barnen som lekte där och satt och skrev på sin skrivmaskin. När vi kom till Jönköping ställde jag mig och värmde upp pannkakor. Dom åt vi till lunch. Medans jag värmde pannkakorna gick maken och lilltjejen in för att handla. Det sista jag sa innan vi åkte var den som behöver gå på toa går på toa nu. När vi hade kört i fem sex minuter sa Alfred att han behövde kissa. Precis som när våra barn var små. Bara att stanna bilen och låta lillkillen gå på toa. Perfekt när man har husbil och toa är med.

Lekplatsen.

Framme i Borås på campingen, hann vi nästan inte att parkera innan Alfred sprang ut och gick till lekplatsen. En stund där och sedan blev det att köra elbilar för dom små barnen. Efter många timmar kom Alfreds mamma och pappa dom skulle sova i sin lilla bil. Alfred som varit utan sina föräldrar så länge ville sova med mamma. Lilla Emilia blev ledsen och saknade sin mamma och pappa. Men till sist slutade hon gråta och vi somnade glada. Hon tyckte det var rätt skönt att ligga själv i husbilen med farmor bredvid sig. Varm och gott blev det. Hon tyckte nog att Alfred fick skylla sig lite själv som säkert hade det kallt där i deras bil.

Djurparken.

Idag ska vi då göra djurparken. Titta på alla djuren och se en teater, det tycker Alfred är jätte kul. Emilia har aldrig varit här ser framemot alla djuren. Dom ska ha med sig sina kartor och pricka av alla djur dom sett.

Nog för nu, ha en fin dag.
Lev idag just nu Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

När vi kommer hem på söndag, lär det bli att vila i massor. Vila så här kanske…

Carina Ikonen Nilsson
Betygsätt min blogg?(obligatoriskt)


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook