En dag i djurparken.

regn och åter regn. Igår regnade det i massor här i Borås. En dag i djurparken där regnet gjorde oss våta nästan hela tiden. Tur att det fanns parasoller så att vi kunde fika utan att mackorna vi åt blev blöta. Inga djur var särskilt förtjusta i regn. De flesta satt och gömde sig inomhus. En lång dag på Djurparken där barnen inte var tipptopp humör. Emilia tyckte nog inga djur var speciellt roliga. Hon och Alfred var ibland sura på varandra. Jag tänker att tröttheten slagit till hos dom båda. Dessutom var Emilia nog lite avundsjuk på att Alfreds mamma och pappa var med.

Nåja vi såg i alla fall lite djur och hade vår picknick. Många steg blev det och både rygg och höft gjorde sig påminda. Ett äventyr hade räckt inte två för små barn. Dom hade behövt vila upp sig en veckan mellan varven. När vi kom till husbilen, blev det att ta av våta kläder borsta bort sand låta barnen vara i sängen och kolla film och äta godis. Dottern och hennes sambo åkte iväg för att handla lite mat och lite annat som skulle till. Barnen fick Mc Donalds, lilltjejen pizza. Själva åt vi Kebabtallrik.

Vi var alla trötta, Nu behöver jag vila upp mig vila ryggen. Bara göra sådant som jag behöver göra. En vecka kvar på denna semester. Nu börjar höstkänslorna flytta in. Den solbränna jag fort är borta det har inte varit många dagar att njuta av sol. Nu börjar vardagen komma i kapp och livet ska återgå till det vanliga. Husbilen ska ställas av och kanske är det några helger till vi kan tillbringa i denna bil. Nästa helg ska vi till Trädgården i gbg för att lyssna på Nationalteatern. Sedan är semestern slut. Allt blir igen som vanligt. Just i dessa ord bor det både och känslor. Skönt att återgå till Normala, andra inte. Jag behöver rutinerna, behöver de vardagliga. Ha en fin dag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook