Vi gav oss iväg…

Hurra jag har druckit en hel flaska vin under semestern. Fast det sista slängde jag. Men i lilla LVL^2 har vi en vin källare och där fanns det en flaska vin till. Frågan är om jag kan säga att jag druckit två glas eller om det fortfarande är mitt första eftersom jag slängde ut det. Jag som är sådan dålig drinkare, säger att det är 2 glas. Fast den där flaskan som jag säger att jag druckit, påbörjades nog redan under midsommar och nä har nog inte druckit en hel flaska får kanske nöja mig med att en av års flaskorna är slut. Jag tror att jag köpt tre flaskor inför sommaren. Den där Amarone flaskan den får sparas till nästa år när jag har någon att dela flaskan med. Jag får vara nöjd med det. Nu är det kanske inte en tävling eller ens något att räkna. Bara att inse att jag är en väldigt dålig drinkare. Det beror på att min pappa var en ännu sämre drinkar, men åt andra hållet. Han hade inget slut.

Vi hade tråkigt hemma, satt och funderade på vad vi skulle hitta på. Jag sa att jag behövde lite massage. Vill man ha massage ska man åka till Orust.

Där finns en thailändska som ger massage och har en förmåga att göra kroppen utan värk. Min förhoppning är att hon ska ta bort värken i axlarna och huvudet. Tyvärr fick jag ingen tid idag, men i morgon kl 12 är det jag som ligger på bänken och får massage. Hon är verkligen grym. till och med så att hon fick bort värken i höften ett kort tag. Har man som vi Husbil, då blir det att man tar den när man åker till Orust. På Henån är det en väldigt bra ställplats. Vi har varit här många gånger innan. Fast i år är det första gången vi är här just nu. Här har blivit förändringar. Här bygger dom just nu ett nytt servicehus. Precis utanför vår ställplats. Ännu är den inte igång men, jag tänker att nästa gång vi kommer hit lär den vara tillgänglig. Kul när dom anstränger sig och förbättrar. Nu var det bra redan innan här.

Det här är livet, när det är som bäst. När man kan vara flexibel och bara gö. Gö som nu, tråkigt hemma…. Ja men vi tar husbilen och åker iväg. På vägen hit köpte vi lite räkor och kräftor. Dom ska vi äta till kvällsmat. Ska nog gå förbi den lilla affären som jag förra året tänkte mig köpta eller va det två år sedan??? Kanske är den fortfarande kvar.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook