Wilmer X så bra


Igår när dom spelade pratade Nisse om Kosläpp, att vi skulle känna oss så när dom rockade loss. När han precis gjort det. Blev han konfunderad och frågade, om vi i publiken ens visste va det var för något.
Vaknar nu upp på Lisebergs Camping i Göteborg. På vägen hit var vi ute och åkte lite i Ulricehamn, innan vi åkte till Gbg. Då fick vi stanna bilen en stund. Det var dags för kosläpp. Korna skulle ute i hagen och många kor va det. Vissa sprätte till när dom kom till hagen och hoppade lite. Att så stora djur kan göra så men friheten kan ju kännas så. Att man liksom får hoppa till för att det bor så många frihetskänslor i kroppen. Vi fick säkert stå där i en 15 minuter och se den lilla hunden jobba. Han tyckte säkert att han gjorde ett jätte jobb. Men när korna blev för närgångna då smet han undan och höll sig lite på avstånd.

Igår va vi på Trädgården och kollade in Wilmer X och Nationalteatern. Sicket ös det var. Mycket folk och Wilmer X var helt grymma. Nisse är helgrym. Munspelaren, jo det där med munspel kunde han.

Nationalteatern väldigt bra. Att han fortfarande orkar den där Dageby. Mattias Hellberg så grymt bra sångare. Det var härligt att stå där i publiken och se hur hela havet av människor har sin relation till låtarna. Där kan vi låta betongen gunga.
Asså låtarna håller ännu känner jag, när jag stod där och lyssnade. Då kryper känslorna från förr fram. Den där glöden, den där kampen. Nu tror jag inte att dom unga som var där, vet något om den glöden eller kampen. Men i mig bubblade känslor av solidaritet. Där och då insåg jag, vi har egentligen kommit ännu längre ifrån idealen och tillsammans känslorna nu. Idag borde det vara ännu viktigare, än vad det va då. Hanna från Arlöv, vi lärde mycket av dig. Synd att det suddats ut idag.

Igår när vi åkte till Göteborg satt jag med Tens apparaten på kroppen. Värken i axlar och rygg fick en extra omgång av de elektriska stötarna. Vilket hjälpte för stunden. Under tiden beställde jag en sådan apparat så jag kan lämna tillbaka den jag fått låna av sjukgymnasten. Billigt nej inte alls. Men jag tänker att det kan vara nödvändigt för min kropp. Tyvärr är det lång leverans tid. Jag hoppas den kommer innan jag lämnar tillbaka den jag lånat. Har även nu under tiden jag skriver satt på mig apparaten. Har så ont i axlarna och ryggen. Det tar inte bort smärtan men tar bort udden av det som gör ont.

Idag ska vi åka hem igen. Under färden ska vi hämta upp lillflickan. Hon har sovit hos en kompis. Pack ur bilen, lägga tvätten i källaren. Imorgon är det jobb igen. Nu är semestern slut. Nu börjar vardagen igen. Skolan börjar, jobba blir till för oss alla igen. Rutin, och nya erfarenheter ska bli till. Under dessa veckor känns det som att vi upplevt mycket. Vi har gjort så mycket saker tillsammans. Även om vädret varit uruselt så har vi i alla fall hade tid till oss gjort sådant vi tycker om.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson
,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.