En kalasdag.

Ett litet kortare inlägg idag på morgonen. Jag jobbar idag. Börjar redan kl 10.00. Kroppen värker fortfarande av massagen. Men det här är en värk som jag vet, vad den kommer ifrån och mera lik träningsvärk vilket är en härlig känsla. Nu går det att röra nacken, den där massören visste vad hon gjorde.

Igår var vi på kalas. Emilia blev så glad över presenterna och viskade till mig. Men farmor tänk att jag har en väska, jag har klockskyddet och jag har två hundra kronor i väskan. 200 kronor är mycket pengar farmor. Det syntes på den lilla att hon var trött efter skolan. Hon satt i soffan med sin mobil när vi fikat klart. Hugo den lilla han var lika vild som vanligt. Tydligen hade han varit sjuk under natten och fått krupp. Det hade hans pappa när han var liten med. Självklart en otrevlig upplevelse men det låter värre än vad det är. Fuktig luft gör susen och eller ibland kan man behöva åka till sjukhus. Vilket lille Hugo hade behövt.

Efter kalaset åkte vi och handlade på Citygross. Något som är bra att göra o-hungrig. Då handlar man det man behöver istället för det man är sugen på. Det kom jag på, när jag kom hem. För då kom jag på att det hade varit gott med lite kvällsmys. Men vi hade inget sådant handlat och jag fick nöja mig med filmjölk och en knäckemacka.
Vi gick och la oss tidigt igår eftersom jag skulle jobba idag. Dessutom uteblev min lilla middagslur. Jag sover alltid lite på eftermiddagen när jag kan. Men igår åkte vi på kalas på den tiden så det fick bli att vara utan den sömnen.

Nej nog för nu. Dags att göra mig fixa till mig för jobbet.
Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook