Kraft, energi och WOW. Lvl^2!

Idag blev det att vakna upp i husbilen Lvl^2. Kaffet står bredvid mig och datorn är i knät. Maken sover fortfarande. Utanför fönstret är det ett spegelblankt hav. Bara några ynka meter ifrån där jag sitter. Tillsammans med att jag trycker ner tangenterna så njuter jag av den spegelblanka vattenytan. Några lätta moln på himlen och här ska vi spendera hela dagen. Nåja någon cykeltur ner till stadskärnan ska det bli. Vi bor i Kungshamn idag en cykeltur här är blir att trampa på det finns i alla fall vad jag minns en rätt så lång backe. Igår satt vi utanför husbilen och åt räkor och kräftor. Idag ska jag bjuda maken på scones till frukost. Bara det att marmeladen saknas. Scones utan marmelad kommer att vara något som saknas.

Jag tänker att skriva om de nya vitaminerna som jag hittat till. Det var en före detta arbetskamrat till mig, som rekommenderade dom. Nu har jag ätit dom i en och en halv vecka. Utrensningen av kroppen är i full gång. Behöver gå på toa en gång i timman. För att tömma blåsan. Lite jobbigt för det är även så på natten. Dricker mera vatten än jag brukar, för att jag blir törstig. Har fått en eller två finnar, vilket var flera år sedan sist. Jag misstänker att det är vitaminerna som fått igång saker i kroppen. Sover mera, har fått en lugnare takt i tanken. Jag som har ADHD behöver en lugnare takt i mina tankar.
Magen som jag haft problem med sedan i februari. Har ju nästan levt på flytande kost minst varannan vecka, förutom på semestern då det började bli bättre. Då för att jag åt medicin som gjorde att jag kunde göra nummer två varje dag. Just den medicin gjorde att mina ben svullnade, den slutade jag använda.

Nu när jag ätit mina vitaminer så känner jag inte av magen alls på samma sätt. Jag har gått ner ett kg i vikt, antagligen bara vatten jag kissar så ofta.
Något med tabletterna gör att hungern är inte där. Igår åt vi mat på IKEA. Vi skulle in och köpa ny stekpanna och en kastrull som vi ska ha i bilen.
Då passade vi på att äta lite i restaurangen. Jag bytte pommes mot kokt potatis. Inte för att att jag går på diet, utan jag gillar inte pommes. Två medel-små potatisar, en kyckling filé och grönsaker samt lite beasås. När halva kycklingfilén och en potatis var uppäten blev jag mätt. Det har varit så påtagligt under veckan med den där mättnadskänslan. Den kommer nästan direkt, när den kommer går det inte att äta mera. Då är det stopp och maten går inte att få ner. Jag fick till mig att jag skulle få mera energi, av vitaminerna.


Men där är jag nog inte ännu. Eller så är jag där fast bara då jag inte sover. För sover gör jag mycket. Fast nu när jag tänker efter, har jag nog mera energi när jag är vaken. För då gör jag saker. I veckan har jag jobbat, Just nu jobbar jag halvtid. Jag har tränat hos sjukgymnasten, jag har varit på massage och jag har varit och handlat inne i stan, igår när jag kom hem efter de inställda mötet som jag haft lite ångest för. Försökte jag mig på att bära in ved. Jag har orkat laga mat till familjen några gånger under veckan. Oftast gör maken det, för min energi varit helt bortblåst. Jo jag har nog fått mera energi. Även om jag kanske inte är vaken hela tiden. Sömnen skulle bli bättre, sa min vän. Hm nja jag går upp och kissar flera gånger under natten men, sovit i åtta timmar ibland visar min smartklocka. Har nog aldrig sovit i 8 timmar innan på natten. Jo nu när jag sitter här och verkligen funderar på det, är dom här vitaminerna något extra. Ofta ska man ju äta vitaminer flera veckor, innan man ser resultat. Nu har det bara gått en och en halv vecka, även om det inte är stora mastodont förändringar så är det små steg av förändringar, bara på en och en halv vecka. Kan det verkligen vara möjligt? När jag köper vitaminer hos hälsokosten har det inte varit dessa förändringar, inte ens efter månader. Jag tror jag hittat till mina vitaminpiller. Till något som fungerar för mig.

Nu när jag är med i själva kärnan av gemenskap, bland dessa vitaminer. Har jag läst massor av vad andra upplevt, med sina tabletter. Alla jag läst om, går ner i vikt, dom mår bättre och har alla olika upplevelser av sina vitaminer. Som om vitaminerna jobbar med olika saker, med olika människor. Som att de skräddarsys efter individen.

Ja, jag tänker inte slutat med dessa vitaminer, visst dom kostar en del. Men det är så värt det. Kan nästan inte vänta på, hur det är om en månad. Känner mig så förväntansfull, jag som inte orkat mera än att andas innan. Börjar livet återvända till mig och i alla fall ge mig lite kraft och energi?
Nej sluta med dessa vitaminer är inte ett alternativ känner jag. Dom är mera än vad jag någonsin, vågat drömma om. Här kan du läsa om det där WOW och Paw vitaminerna. Läs även om Boosten, jag äter dom två av dom. Paw hoppar jag över, för jag fick en känsla av illamående av dom. Ville prova vilken av dom som gjorde illamåendet. Hade tur och uteslöt rätt tablett redan vid först försöket. Det var den lilla röda Pawen. Men jag ska allt göra ett nytt försök med den igen sedan. När jag vant kroppen med de två tabletterna som jag just nu äter. WOW och Boosten.

Nej nog för nu… WOW!!

Lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook