Fel av mig ska rättas till av MIG!

Jag gav fel betyg till en Camping som verkligen inte, skulle ha betyget uselt. Jag blandade ihop Tangenoddens camping och Songnabbens Camping. Ligger ganska långt ifrån varandra dessa campingar, så det hade inte gått att göra fel egentligen.

Songnabbens personalen har skickat att jag måste gjort fel, jag försökte rätta till det men hittade inte omdömet. Men nu på morgonen fick jag ett meddelande och hjälp från personalen på Songnabbens camping.
Jag brukar vara rättvis i mina omdömen, skulle aldrig skriva att något är dåligt om jag inte tycker det. Just Songnabbens camping var en bra, lugn fin camping. Servicehuset var städat och fint. Lugnt och städat på campingen, trevligt bemötande i receptionen.

Tangenoddens camping däremot fick omdömet uruselt, vilket det var. Där fanns det inte något att prisa inte ens badet, som låg vid Mjösasjön.
Tyvärr så hade Songnabbens camping fått deras betyg. Vilket var fel av mig.

När jag läste svaret av Tangenoddens camping verkade dom inte bry sig särskilt mycket, utan dom hade skrivit som svar: har läst. Det säger mig mycket om vad dom tycker är viktigt.
Däremot har Songnabben försökt få tag på mig, för att dom tyckte att bilderna inte stämde och dom trodde att jag inte varit på deras camping. Dom var noga med sitt rykte vilket jag tycker dom ska vara! Rätt ska vara rätt!. Nu hoppas jag att det blev rätt, nu när jag äntligen fått ordna till det.

Jag ber om ursäkt Songnabbens campingpersonal över att ni fick fel ord av mig och fel bilder. Det var inte okej. Jag hoppas nu att jag rättat till det så att jag gav en mera rättvis bild av er fina camping. Dit kommer vi självklart igen. Jag hoppas att dessa ord duger och att skadan som skett inte blir beständig.

Jag tycker det är viktigt att när man gör fel ska man göra om och göra rätt. Jag gjorde fel och var för snabb. Nu har jag gjort om och gjort rätt. Tack för all hjälp från er på Songnabbens camping så att jag kunder göra rätt.

Idag åker vi hem från ett gråmulet Kungshamn. Hem till vår lilla by. Där ska jag tända en eld i kaminen och bara mysa idag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

JUST Nu gäller i nuet kan vi göra om och göra rätt.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook