Har du gått ner i vikt?


Jag fick frågan idag, av maken. Redan då visste jag att jo jag hade ju gjort det. Jag har gjort det utan någon som helst ansträngning.
Idag blev det sent hem efter kl 18.00. Trött jo men en behaglig trötthet där jag inser och känner att i natt kommer jag få sova. Vågar inte gå och lägga mig nu utan vill verkligen ha sömnen när det är dags. Idag har det varit utbildning på jobbet. Idag var jag även med på mötet som vi har varje onsdag. Jag har inte varit med på möten sedan innan sommaren då jag har jobbat 50 %. Det kändes bra att vara med på mötet och höra vad som sägs. Har känt mig lite off eftersom jag inte varit med på mötena. En osäkerhet har flyttat in, detta pga av att jag inte varit med på möten. Nu känns det lite som att lite av osäkerheten flyttat. Känns som jag har lite mera koll på läget.

Imorgon är jag ledig, fast redan vid halv åtta på morgonen ska jag till rehab mottagningen och träna. Därefter ska jag till vårdcentralen. Ingen sovmorgon här inte fast jag har ju inte den förmågan att sova länge. Det är lika bra att göra måste saker tidigt på morgonen så slipper jag vakta på att passa tider. Jag är ledig även på fredag. Fredagen är en ledig dag utan att passa tider. Vilket ska bli skönt för nu har jag varit iväg varje dag och det känns i kroppen och huvudet.

WOW, ni vet tabletterna som jag har börjat använda. Dom fungerar på riktigt. Idag när jag satt vid köksbordet och åt mat. Frågade maken om jag gått ner i vikt. Han tyckte jag såg pluttig ut i ansiktet. Redan innan maken frågade så visste jag att det var så för i morse innan jag åkte till jobbet. Då ställde jag mig på vågen, det visade sig att jag gått ner 2,5 kg. Jag har ätit utan att bry mig om vad jag ätit. Men det går inte att äta så mycket mat. När jag är mätt är jag mätt. Mättnaden kommer ganska så fort. Fast jag hinner äta av allt. Istället för tre potatisar blir det kanske en och en halv till två. En liten men ändå en portion kött eller fisk. Jag har mera ork än jag hade innan, men känner kanske att jag är lite mera stressad i kroppen.
Eller så har stressen i kroppen inte med saken att göra, utan ett tillstånd som är bara just nu. Även min smartklocka visar på att jag har mera stress i kroppen nästan inga viloperioder alls under dagen och natten. Stressen var nog i kroppen redan innan jag började äta tabletterna.
Men nu vet jag på säkert att tabletterna fungerar och det inte är bara inbillning. Är någon intresserad så klicka på länken här i bilden så kommer ni till sidan där ni kan beställa.

Nu äter jag inte Pow för dom fick jag ont i magen av. Som tur va uteslöt jag rätt produkt med en gång. WOW fungerar verkligen. Jag som inte har trott på sådant här.

Nog för nu. Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.