Vitaminer mot ADHD?


Nej det är det inte! Men dom fungerar för min ADHD. Just det är jag nöjd med.

Kanske måste jag säga att detta är ett inlägg som jag kan tjäna pengar på. Jag vet inte. Men reklam skulle man också kunna kalla det men det är skrivet ur min upplevelse. Själv kallar jag det ett inlägg som jag skrivit. Jag är så glad att jag hittat till produkterna, jag skriver om just nu. Dom är så himla bra.

En natt utan någon sömn alls men jag är inte trött. Har varit iväg och tränat, har varit hos min samtals terapeut. Tvättar idag, redan inne på 4 maskinen. Nu låter det jätte bra eller hur? Men det är inte så svårt när man har två tvättmaskiner. Då är det enkelt att ha tvättat fyra maskiner. Har man sedan laddat maskinerna och ställt in timer så blir det ännu enklare.
Sitter nere i källaren och skriver idag. Det hör liksom till hösten att bo här nere och skriva.

Har intagit mina vitaminer och känner hur kraften är… ja länge sedan jag skrev men jag måste erkänna att just nu, känns kraften på topp. Fyllt på med ved till kaminen i kväll ska här eldas. Har en tanke om att jag ska göra ordning kaminen så att det liksom bli njutning på högre nivå, då inte sot stänger undan elden. Idag tänker jag bjuda på soppa till familjen. Det är torsdag och då äter man soppa. Ingen paj idag utan det får bli pannkakor.

Nu efter de två tiderna som var inbokade är jag ledig. Ledig i två dagar och sedan ett kortare pass på lördag. Nästa vecka jobbar jag heltid igen. Det ser jag framemot. Nu kör vi på, tänker jag. Nu hoppas jag att både magen och ryggen håller. Vitaminerna ska göra sitt. Nu kör vi.

Behöver du mera energi? Har kläderna krympt i tvätten och du behöver kanske lite mindre kg på kroppen? Som jag skrivit innan så har jag ju provat vitaminer från Govvi.
Jag är hel nöjd med mina vitaminer i tablett form. Dom har gett så bra resultat. Nu tänkte jag bara köpa WOW men, idag när jag tränade och kände efter…. Då insåg jag att jag nog behöver Boosten med.
Jag har ätit dom lika länge som WOW tabletterna. Men igår och i förrgår hade jag bara WOW. Sömnen uteblev i natt. Den där känslan av den mera långsamma takten i kroppen, uteblev igår. Kände mera stress än vad jag brukar. Hade ADHD känslor i kroppen, som gjorde att det var svårt att sitta still, var tvungen att röra på nacken, axlarna och den där rastlösheten i ADHD var väldigt påtaglig.

Har inte ätit Boost på några dagar. Jag tror det är en som saknas i kroppen. För ADHD känslorna som jag oftast har i kroppen, har sakta med säkert kommit tillbaka i kroppen. Nästan som dom är mera påtagliga nu, än innan jag började med vitaminerna. Jag har lärt mig att i många år att stå ut med Adhd känslorna i kroppen, lärt mig att leva med dom. Men när Boosten kom in i kroppen, blev känslan av den långsammare taktpinnen i kroppen så påtaglig. Koncentrationen blev bättre.
Nää tänker jag inte kan de vara så att de kan hjälpa mig i sådana saker! Men inser att jodå det hjälper mig, inser det nu. Nu är det bara att vänta på att tabletterna kommer fram till mig. För jag saknar den där långsamma takten i kroppen. Saknar sömnen som jag fick. Saknar koncentrationen.

Det är inte ens en ADHD medicin. Det är vitaminer, inget annat. Hur kan de hjälpa mig med sådana symtom? Nej jag behöver inte fundera på det. Jag får nöja mig med att dom funkar på mina sådana symtom med. Så var det ju med IQ tror det var fiskleverolja som man köpte på Hälsokosten. Dom hjälpte även dom till med ADHD-symtom dom hjälpte vakenhetsnivåerna på plats. Men dom har jag slutat med sedan länge kanske dags att även börja äta dom.

Gå in och läs på FB skicka mig en förfrågan så ska jag logga dig vidare in i sidan. Sidan där det bor så mycket kunskap och heter Hälsogruppen.

Nya tider av friskheter, kraft och ork blir till när man äter vitaminerna från GOVVI. Jag är väldigt imponerad av dessa, är så tacksam att min vän rekommenderade dom till mig. Varför? Jo för dom fungerar.

Nog för nu, lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller!!!

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.