Packa husbilen.


Idag sitter jag i soffan och skriver till den där första koppen kaffe. Sovit bra i natt. Härligt efter en natt helt utan sömn. Här hemma är ungdomarna förkylda. Stora grabben sängliggandes, lilltjejen lite snorig. Mellan killen har dragits med förkylning i flera veckor.

Idag ska jag packa husbilen Lvl^2 med lite kläder. Jobb i morgon men vi ska sova i Trollhättan så det blir nära till jobbet för mig. Tar kanske 15 minuter till jobbet. Vilket är en skillnad om jag hade sovit hemma. Då hade färden tagit minst 45 minuter. Blir härligt att vara i bilen i kväll och efter jobbet i morgon. På söndag åker vi hem för att åka och hämta lilltjejen. Lilltjejen hon ska på läger idag är borta tills på söndag. Det här blir en helg med lämna och hämta. En gång i månaden gör vi så. Åker 24 mil för att lämna och 24 mil för att hämta. Kommer bli skönt att lägga sig i kväll efter en sådan körning.

Massagen som jag fick förra Torsdagen tog bort all värk i axlar och nacke. Men idag knäppte det till igen, nu på morgonen. Jag kände hur det drog till i nacken och den går nu bara att röra åt ett håll. Sitter just nu med min Tens apparat och försöker leda upp musklerna som knutit sig. Jag har varit glad över att värken försvann. Hm nu vart den tillbaka då da. Fast jag ska på massage på måndag igen jag får stå ut tills på måndag då försvinner den igen. Hon som masserar är så duktig på att ta bort det som gör ont. Kanske gör tens apparaten det lite bättre i alla fall.

Idag kommer min vän med mera Boost tabletter så jag har tills jag får mina egna. Det tar kanske tio dagar innan dom kommer. Jag får lämna tillbaka till henne när mina kommer. Så redan i dag kommer Adhd känslorna av rastlöshet, rörelse vara borta eller i alla fall på söndag. Jag tror det tog två dagar innan dom försvann förra gången. Jag är förundrad över att det tog bort de där symtomen att det blev en långsammare takt i mig. Det är ju bara nyttigheter, det kan jag inte kalla Evanse för att vara. Nu har jag inte ätit Evanse utan jag åt Cocerta och Ritalin på den tiden det begav sig. Dom fungerade, men efter ett tag kände jag hur jag blev spänd i käkar och i kroppen. Det var en så otrevlig känsla vilket ledde till att jag valde att inte äta dom. Pulsen blev så hög och biverkningarna blev fler än vad som hjälpte till. Dotter hon äter Evanse och hon får mediciner för att hjärtat och blodtrycket ska hålla sig i form.
Nej då är det bättre med lite vitaminer. Dom gör ju gott för andra saker med. Ger energi, fyller på kroppen med vitaminer som behövs för att hålla sig frisk.
Nu kanske dom här vitaminerna bara funkar så för mig. Inte på andra men då är det ju ändå tur att det är jag som behöver få bort dom där känslorna i kroppen så att jag fungerar bättre.

Här är hemsidan som jag beställer mina vitaminer på. Klicka här så kommer du till sidan. Jag äter WOW och Boost.

Nej nu blir det att sluta skriva. Dagens första uppgift ska till efter att Tens-apparaten stängs av. Fixa frukost och sedan packa det jag ska ha med mig. Ha en fin dag.

Lev idag. Just nu igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller det är nuet vi lever och andas i.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.