Lösenord som krånglar

När lösenorden krånglar, då blir jag vidrigt stressad och grinig på mig själv. För jag glömmer av till vilket lösenord jag ändrat. Idag var det en sådan morgon. Irritationen sitter fortfarande i. Men som jag vet kan jag ändra mina känslor och tankar om det måste bara jobba lite aktivt i det. Nu är det okej för jag sitter ju här och skriver. Jag behöver inte vara irriterad över det längre. Maken som är lugn och metodisk har fixat det. Nu är allt under kontroll igen. Funkar föga känner jag. Jag får låta tangenterna tryckas ner och låta stressfaktorerna i kroppen klinga av. Även idag vaknar jag i Lvl^2. Sovit gott har jag men det är det där med lösenorden som ställt till det lite grann.
Idag ska vi åka hem, packa ur bilen och sätta oss i den vanliga bilen ner till gbg. Vi ska hämta tösabiten som varit på läger. Hon kommer att vara trött när hon kommer för hon går al in när hon är på läger.

Nästa vecka börjar jag jobba heltid igen. Har tre pass att jobba. Ska bli skönt att komma igång på riktigt igen. Nu vill jag bara att magen och ryggen håller sig i den form de är i nu. Imorgon är det rehabträning och massage. Det gäller att göra allt för att kroppen ska hålla. Vilket jag brukar att göra. Nu kör vi jag och mina alla jag.

Igår var sonen på konsert, Helloween spelade i gbg. Idag nu på morgonen när lösenorden krånglade ringde han och berättade att det var den sista sådan konsert han var på. För det var inte ens bra. Han har varit på många konserter med Helloween. Nu hade han gjort dom. Ibland blir det så när man sätt någon flera gånger. Har själv några sådana stunder. Judas Priest är ett sådant band för mig. Dom var bra då när det begav sig. Den sista konserten med dom var riktigt dålig. Det gjorde att jo, jag har sett dom i sina glansdagar och dom är över.

Jo jag kommer fortfarande ihåg lösenordet jag bytt till. Härligt och skulle jag glömma så kommer maken ihåg. Lugnet börjar sprida sig i kroppen. Ordningen är återställd.

Nej nog för nu, igår finns inte morgondagen kommer först i morgon. Dags Ta mina vitaminer och komma igång. Dags att göra något åt dagen och se till att komma iväg. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook