Ett litet inlägg innan mötet.

Har redan varit i väg idag. Inte till sjön men ett möte. Mötet gick bra och nu bara ett kvar. Det som är kvar är fjärilar i magen. Anställningsintervjun är det som är kvar. Det är den som ger fjärilar i magen. Men jag fixar det. Jag har gått på så många intervjuer innan. Räcker med att vara sig själv. Just det är jag bra på. Vill dom sedan ha mig eller inte, är deras sak.

Idag har det inte varit vare sig bad eller träning. Har sådan träningsvärk ändå. Tog nog i förmycket igår. Lagoma jag glömde ordet lagom när jag var på träningen igår…

Innan jag åker idag, ska jag fixa till kaminen så det blir en eld i kväll. Får nog ta och fixa till mig själv med för den delen. Just nu är håret som vanligt i en tofs. Jag är utan färg i ansiktet. Lite svart kring ögonen får det bli, innan jag åker. Idag är det regn tungt här i byn. Jag lyckades pricka in småregn, när jag var tvungen att gå in och ur bilen. Precis när jag kom in och även när jag kom ur bilen öppnade sig himlen likadant var det när jag skulle åka hem. Kan man ha sådan tur en gång till idag tro? Hade varit mera nytt till nästa gång det blir in och ur bilen idag. Men det är inget jag rår över och det får bli som det blir.

Fast nu när jag sitter här och skriver och tittar ut, ser jag små, små tecken på att det inte alls kommer att regna hela dagen. Till och med solen har titta fram mellan molnen. Vädret är ur led. Blir svårt att ha kläder efter väder idag.

Nej nu ska jag fixa till mig inför det sista mötet idag. Har en timmas körning till mötet och har inte riktigt koll på vart någonstans det är. Tur att google finns.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook