Ett kvällsinlägg.


Det får bli ett kvällsinlägg. Igår va det en riktig skit dag för mig. Åkte iväg till sjön för att då känna att jag mår inte bra jag får åka hem igen. Vilket blev med en gång. Utan bad, utan snattret från mina badsystrar. Jag fick åka hem för att ligga i sängen hela dagen. Fick ont i magen och lite illa mående. Men idag vart jag på benen igen. Idag blev det jobbdag igen. Men bara ett kort-pass. Ett dag-pass. Hem till byn igen efter jobbet och möter, en doft av riktig husmanskost. Maken hade ställtill för att laga pannbiff med lök. Till det lite kokt potatis, brunsås och lingon. Älskar jag just sådan mat? Jo, det gör jag. Inser att det inte blir något mera att tugga på för mig idag. Fasligt gott var det.

Har haft en helbra dag på jobbet idag. Klienterna för härliga och kolleger fantastiska. Själv vet jag inte riktigt vad jag gjort, mera än att varit där och haft trevligt. Nåja lite har jag nog jobbat med men, det var nästan bara att vara där. Härligt med sådana pass. Härligt att komma hem till en doft av pannbiff och sätta sig vid bordet. Nu är det några lediga timmar, innan jag går på jobbpasset ala långpass. Men sova hemma idag, blir det i alla fall. Imorgon sover jag på jobbet. Jag klagar inte, för jag gillar jourpassen. Finns inte mycket som slår ett jourpass som börjar tidigt. Slipper åka hem i mörkret och vaknar på jobbet, fixar lite och sedan hem. Här hemma blir det soffhäng för hela dagen, då jag oftast är verkligt trött efteråt. Ingen hemma och jag har tid för att vila.

Har fått börja med lite medicin för hjärtat igen. Har ätit det en vecka nu. Idag trodde jag att jag skulle klara mig utan. Men fick ta medicin när jag kom till jobbet. Tyvärr så blir det lite stress i kroppen, innan medicinen verkar på riktigt. Funderar på om det kan vara så att om jag slutar dricka kaffe, kanske slipper jag då mina mediciner för hjärtat. Jag tänker att det ska hålla sig lugnt, utan mediciner. Slutar jag med kaffet, kanske det gör det. Jag ska i alla fall försöka. För hjärtmediciner vill jag inte äta. Men inser att jag som det är nu, behöver den där lilla hjärttabletten. Ska prova till veckan med att inte dricka kaffe, se hur kroppen reagerar. Se om hjärtat slår i en bättre takt utan tablett, när jag utesluter kaffet.

Nåja dagens inlägg är skrivet, nu blir det soff-häng för hela slanten. Ha en fin kväll

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.