Mary Kay byts ut till Govvis Krämer.


Dom finns bara ett kort tag och det gäller att beställa redan nu, 50% på krämerna så jag ska se till att prova. Eftersom dom bara säljs just nu, gäller det att jag passar på. Här ska provas.

Ett lite senare inlägg än vad jag brukar göra när det är lediga dagar. Faktum är att denna dag känns allt annat än ledig. För dagen började tidigt. Redan innan halv åtta idag var jag iväg för att träna. Efter träningen snabbt ner i duschen och iväg till ett möte. Efter mötet direkt till sonens bil där han satt och väntade. Sonen hade med lilla Hugo som igen är sjuk. Hem för att umgås med Hugo och Sonen en stund för att när jag vinkat hej då till dom. Börja göra mat. Hade tänkt överraska familjen idag. Det fick skulle blivit skivad potatis varvat med köttfärssås. Men sonen kom på en bättre ide. Fårahedens paj, en av hans egna favoriträtter sedan han bodde hemma. Fårahedens paj ska göras med potatismos av koktpotatis och inte något pulver. Det fick bli att göra från grunden med allt. En härligt ledig där jag fått gjort massvis med saker. Sitter jag i källaren och skriver igen. Ett litet inlägg innan jag gör min favorit på kvällen vilket är soffhäng med slummer.

Fått en dos av den lilla nu faktiskt inte så vilda Hugo. Han har lugnat ner sina rörelser ju äldre han blivit. Den pojken har varit högt och lågt sedan han föddes nästan. Nu var det mest hans röst som hördes. Inte ett ord sa han för ett halvårsedan. Nu mal han på mera än nog. Oj vad han pratar och allt är av färgen blå om Hugo får bestämma.

Govvi har ett unikt erbjudande just nu, jag har inte provat produkterna ännu själv. Men självklart ska jag inhandla detta. Jag är så nöjd med Vitaminerna som jag äter. Tänker…. vem vet kanske ger jag upp mina lyxkrämer som jag har sedan gammalt, om jag märker att det Govvi just nu har på kampanj, är bättre än de jag har genom Mary Kaj idag.

Mary Kaj är bra grejer har massor men De vitaminerna jag äter idag är jag supernöjd med. Tänker prova sminket och rengöringskrämerna från Goovi, vem vet kanske är dom bättre än de jag har idag.

Men nu blir det soffhäng. Jag behöver det i massor just nu känner jag. En dag full av att göra saker. Men så härligt skönt att ha en dag full av energi. Självklart tackar jag Govvi vitaminerna för just energin.

Kontakta mig på FB om du är intresserad av att inhandla vitaminer från Govvi. Även sminket och krämerna kan jag hjälpa dig med.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.