En härligt fin dag har börjat.


En fantastisk dag har börjat. Fantastiskt bra dag har börjat med bad tillsammans med mina badsystrar. 15 grader i vattnet låg mest och flöt några få simtag. Var tvungen att njuta för fullt i vattnet. Då gäller det att ligga och flyta och insupa allt vackert som är där borta vid sjön. Så härligt att det äntligen blev av. Träden är fulla av färger, blytunga moln som antagligen lovar regn. Men oavsett så härligt att äntligen komma till sjön och göra ett morgonbad.

Direkt efter badet blev det att åka hem för att byta om till träning. Idag gav jag järnet när jag tränade. Tog i la till lite mera vikt än innan. Svettig fast jag badat. Fast det är klart badet var innan träningen, men kroppen var nerkyld när jag kom från badet.

Idag ska jag även få massage. Idag är det verkligen egenvård och skämma bort mig själv vård. Bad, träning och massage på samma dag. Inte illa!

Det är en ledig helg, det gäller att göra sådant som ger energi och ger mig ledighetskänslor. Nu kanske energin redan finns då de vitaminer jag tar är så fulla av energi. Har redan gått ner 6 kg i vikt. Huden har blivit bättre, vågar knappt skriva det men jag tror att värken i ryggen och höften har blivit mindre.

Nu kanske jag inte kan lasta vitaminerna detta. För det kanske är träningen som ger just det resultaten. Men det känns som att livet håller på att återvända. Tyvärr så hinner jag inte träna som jag vill. Tror det bli att köpa gymkort istället. För rehab stänger vid fyra och jobbar jag vill jag träna efter jobbet så inte alla lediga dagar blir att träna på. Nästa helg är det jobb igen så det gäller att se till att ta vara på helgen som är ledig. När maken kommer hem, blir det att packa husbil och ge oss av. Idag blir det ställplatsen på Henån om det finns plats där. Dom har byggt nytt servicehus där. Precis på mitten av ställplatserna.

Nej nu har jag inte tid mera det behövs en dusch och sedan packa ihop sådant som ska med när vi åker.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.