Heavy Metal…. Rocken roll……

Ett sista inlägg skrivs här i husbilen. Inte det sista inlägget för all framtid. Utan ett inlägg som skrivs i husbilen innan vi åker hem. Helgen är slut. vi ska hem och jobba på….i en vecka. Nu vet jag redan nu, att i morgon blir det inte något inlägg skrivet i morgon. För i morgon börjar jag tidigt att jobba. Det har varit en härlig ledig helg. Där jag inte lagt ner så mycket tid, på annat än att vara ledig. Ett andrum blir till, när jag bor här i husbilen. Det finns inte så mycket att göra, mera än att bara vara. Inga golv att skura, inga tvättmaskiner som ska köras utan bara göra sådant jag tycker om. Promenader, har blivit till och god mat har ätits. En härlig helg.

Rocken roll/TV

Vår tv i sov delen har gått sönder, det gjorde att maken plockade ner den. Nu behöver vi köpa en ny, om vi vill ha tv i sov delen. Vi har med oss en tv till som vi har i soffgruppen. Den är flyttbar men, för stor för att ha i sov delen.
Det fick bli lite rocken roll, över avslutet på vår tv. Ni vet Rockers som slängde ut tv från sina hotellrum. Vi var inte sämre igår, när maken plockat ner tvn.
Vi slängde ut den från husbilen. Lite rocken roll känsla får man skaffa sig. Någon gång i livet, ska man väl slänga ut en tv.

Nu va det kanske inte så mycket rocken roll. Tvn var lätt att bära och slänga…. och slänga hm. I alla fall låg den på marken. Inte är det rocken roll att slänga ut en tv, som redan är sönder. En tv som man bär med en hand. Nej inte mycket rockers här inte…..

ost och vindruvor

På kvällen efter Rocken”rollandet” blev det se på tv. Lite ost och vindruvor till det drack jag vatten, det var ju inte så där jätte mycket Heavy Metal känslor. Till osten och vattnet, blev det Dobidoo på den stora tvn. Inte så rockigt. Nej inte mycket till rockers av oss. Men tv slängdes ut i gruset i alla fall. Nu är det gjort.

Nej det får bli att packa ihop små attiraljer som gör myskänslan här i husbilen. Plocka ordning och bädda sängarna. Åka hem plocka ut kylen och sedan är allt som vanligt igen. Hem köra tvätt laga mat och iordningställa inför jobbdagar.

Vitaminer

Nej nu blir det WOW och Boost, mina vitaminer som jag tar varje dag. Ny dag ska göras. Tänk va stort att få vakna till en ny dag. Få uppleva en helt ny dag att verka i. När jag tänker så blir det stort i känslorna. Tacksamhet är underverks-medicin som sätter livet i fokus. Guldkanten som andra kanske sätter högre, blir till av bara tanken att jag fick förmånen att vakna till en ny dag.

Ha en fin dag. Lev idag just nu, igår finns inte kvar här och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen NIlsson

Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook