En morgon fylld med energi.

Tacksamhet blir idag att jag fått svar på jobbet jag sökt. En stor tacksamhet över att jag idag vaknade till ännu en dag. För mig är det stort.

Ja ibland blir det så att man får nej, nej kan göra deppighetstankar, men det kan även bli tankar som är helt annorlunda. Så som jag vet inte vad jag skyddas ifrån, när det blev som det blev. Det finns något där ute som inte vill utsätta mig för detta. Jag väljer dom andra tankarna, om att jag är skyddad ifrån något. Reser mig igen och går vidare.

Idag, även idag blir det jobb men inte från klockan 16. Har några timmar innan så här härjar jag runt. Diskat en disk, eftersom diskmaskinen verkat sluta fungera. Tvättat och hängt upp två maskiner tvätt. Fixat i köket och just nu satt mig ner i källaren för att skriva lite. I väntan på att de här två maskinerna med tvätt, ska bli klara. Klara för att hängas upp dom med.

En summering av de senaste inköpen vi gjort med vit varor, är att dyra va dom men dom krånglar. Jag som trodde att Miele var Miele. Den diskmaskin vi köpt var en Brosch som tydligen efter undersökningar skulle vara bättre än Miele. Miele tvättmaskin var ett nedköp, då den krånglat en del men, det gick att fixa till genom tålamod och avstängning. Diskmaskinen hm värre, har gjort flertalet med försök men den verkar krångla fortfarande. Diskmaskinen kostade lika mycket som en Miele. Den skulle enligt undersökningar och Försäljaren vara minst lika bra. Det är inte alltid att man får praktexemplar, vi har gjort dyra inköp av måndagsexemplar tydligen. Samtidigt som jag inser att det är handhavande missar.
Men idag blev det att diska förhand. Nu klagar inte jag, för det är lite mysigt att diska för hand. Blir varm om händerna och disken står hemtrevligt i diskstället. Har man en bok i öronen så är det extra trevligt.

Idag på morgonen var sotaren här. Han sotade skorstenen och gjorde rent i kaminen. Efter han varit här, gjorde jag rent rutan på kaminen. La in ved så att jag i morgonkväll, kan göra upp en eld i kaminen. Behöver bära in lite ved från källaren så att vedställ är fult av den fina Björkveden. Här kommer att eldas i morgon kväll.

Nej nog babblat av mig, får vara bra för idag.

En uppdatering av WOW och Boost, jo fungerar fortfarande. Är knappt hungrig igår blev det sallad på jobbet och det räckte för gårdagen. Magen som krånglat så mycket är just nu i fin form. Vikten går just nu sakta nedåt. Kanske har tabletterna kommit i fas med kroppen. För finnar i ansiktet är borta, värken i mina leder är mera lätthanterlig och lättare att stå ut med. Även här blir det tacksamhet över att jag hittat till dessa vitaminer.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu! Gör en fin dag!

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook