Mot Stockholm….

Sitter på tåget till Stockholm nu. Har haft en dag på jobbet möte inklusive lite tid med våra klienter. Nu blir det tåg i några timmar för att sedan landa på hotellet. Två dagar utbildning eller Boost för Arten. Kommer hem på fredags kväll. Vad gör man, när man ska sitta still i några timmar och inte göra något? Jo själv har jag hörlurar i öronen och en bok, Datorn i knät och tangenter att trycka på. Åka iväg med kolleger på utbildning. Så där jätte social är jag inte. Inte nu i alla fall. Hela tåget är fullt med människor och värmen är påtagligt varm. Här bor säkerligen massvis med bakterier i dessa tider. Nu är det ju redan så att jag redan är förkyld så det får ju gå. Men människorna runt omkring mig många sitter med sina mobilen, vissa likt mig själv har hörlurar, andra har datorer som blippar på lika så jag. Någon äldre herre lite längre bort sitter och sover. Kanske har han jobbat sedan tidig morgon. Behöver sömnen för att orka hela vägen hem.

Denna resa har jag inte med mig någon stickning, förra gången jag hade med det blev det inget stickat. Den fick vara hemma denna gång. Hemma är maken och alla våra barn. Dom tycker nog det är skönt att jag inte är hemma. Tiden är enklare när jag är borta. Då är det ingen som stänger av nätet. Ingen som tjatar om sådant som jag tjatar om.

Tänker en uppdatering med mina vitaminer, Vikten mindre igen. Hunger nja, självklart är jag lite hungrig mellan varven. Vilket är bra, för annars hade jag inte ätit alls. Vilket inte är tanken. Men när jag äter så räcker det med lite mat, nu med förkylning i kroppen är det inte heller så att jag känner någon speciell smak. vilket gör att det blir mat för att släcka hungern inte mera. Ingen extra bit för att det är gott. Nu är det inte så heller när jag är utan förkylning. Utan när jag är mätt så är det lögn att äta mera än det som blivit. Idag blev det en bit fisk, en och en halv potatis lite grönsaker. Har märkt att jag dricker mera vatten än vanligt. Vilket är bra. Jag glömmer ofta att dricka så att jag är törstig är bra. Det gör att jag dricker. Igår drack jag 3.5 l vatten idag är jag inne på andra eller tredje flaskan med vatten. Känner mig piggare än för några månader sedan. Känner att kroppen orkar mera. Allt detta bara för att jag intar vitaminer.

Snart kommer krämerna som jag beställde, dom ska bli spännande att prova. Se om de är bättre än de jag i dag har. Nu är jag redan idag nöjd med de krämer jag har från Mary Kay. Men De vitaminer som jag äter är jag fasligt nöjd med. Kanske är krämarna lika bra som vitaminerna. Då blir det att byta märke. Har använt Mary Kay i flera år nu, men vem vet kanske hittar jag till något nytt.

Nog tjat av mig.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Det är just nu vi kan göra något åt. Det där just nu som är just i denna stund. blir sedan en konsekvens där borta i framtiden.

Ha en fin kväll.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook