Inlägget från tåget.

Japp då vart det dax då da….. lång dag som började tidigt. Redan halv sju vaknade jag och hade svårt att få tiden till att räcka till. Men det blev allt dusch, fast det sista jag gjorde igår var ett bad. Det fanns badkar på Hotellrummet. Det gäller att passa på. Efter dusch på med kläder och ner till receptionen för att köpa kaffe. Idag var herren som höll till där nere en riktigt trevlig herre som bjöd på kaffet. Ute och njuta av kaffe och lite elcigg. Upp igen fixa till packa ihop för att sedan ner och äta frukost. Nio var det dags för utbildning igen.

Nu sitter vi på tåget för att återvända hem. Ska bli härligt att komma hem. vakna upp hemma. Inget planerat i helgen mera än att vila. Om inte maken vill att vi ska ta en tur med husbilen. Men jag hoppas på en helg hemma. Kolla film, umgås med familjen och göra inget alls. Nu är det Art laddat för denna gången. Alltid när vi varit på Art boost blir jag så tagga, får ny energi och känner Yes nu kör vi. Även så denna gång. Har varit intressant och lärande fast på ett mera bekvämt sätt än föregående år. Det var mera lyssna träna lär idag. Förr har det varit mera träna träna. Nu är det ju det Art går ut på. Att man spånar lite, Planerar sitt görande för att sedan utföra på ett bra sätt. Så att vi får öva själva är självklart.

Nej jag är för trött, både i huvudet och kroppen just nu för att få skriva något vettigt. Vill bara skriva mitt dagliga inlägg så som jag alltid har tanken att göra.

Det här får räcka för idag. Igår inte ens för en timma sedan finns möjligheten att leva i. Just nu gäller alltid. Framtiden är där borta och går inte att leva i. Just nu gäller och just nu val är värt att göra bra val i. Det ger bevis där borta i framtiden.

Ha en fin fredag.

Carina Ikonen NIlsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook