Måndag morgon.


En rosa kall morgon, men inget bad. Men det är vackert där utanför mitt fönster. Syns att det är kallt ute. Men termometern visar endast -5 grader. Förkylningen måste bli lite lättare, innan jag ger mig av till sjön. Hostar mig igenom nätterna just nu. Måste få lite medicin, för nu är öroninflammationen ett faktum. I veckan ska jag byta däck på bilen. Det behövs nu, när det kryper ner i minusgrader. Jag åker hem sent från jobbet och då är det bra med däck efter årstider.

Igår gick dagen åt till soffhäng. Ny serie har hittats, efter tips av en kollega. No thanks till honom. För no no, serier för mig gör att jag fastnar. Serien The good Doctor är riktigt bra. Japp första avsnittet och jag är fast. Men det visste jag redan. Just nu är det bra, för jag orkar liksom inte göra så mycket just nu. En skön helg där jag verkligen har vilat. Men idag är det jobb igen. Även i morgon jobbar, jag då är det jour. Detta är även en vecka med jobb helg. Men en lättare jobbhelg med jourpass och ett dagpass.

Nu behöver jag energi för att göra saker här hemma. Här hemma förfaller det. Trädgården visar rester på tomatplantor som frusit, ogräs i massor men det får vara så. Hade en tanke om att gräva i komposten. Tyvärr så blev det bara en tanke. Kan inte säga att jag haft för mycket att göra men, det har saknats motivation. Det är mycket som ligger där i tiden, väntar på oss här hemma. Vi behöver tömma husbilen, fixa till lite ute i trädgården. Rensa upp här hemma inomhus. Jag börjar på allvar fundera på det där med trädgården. Jag behöver hjälp. Riktig hjälp, någon som kan. Eller så får jag fundera på hur man gör att det är gräsmatta av allt. Just nu är det gräsmatta det mesta men, med blommor som orkat ta sig igenom allt ogräs.

Nåja nu kan jag inte göra något åt det ändå marken är frusen. Det får vara som det är. Nej nog för nu, Nu ska jag ringa vårdcentralen behöver medicin.

Ha en härligt fin dag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar. Morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.