GDPR??


Nu är det då dag igen. Eller i alla fall morgon. sitter i källaren och skriver för att få till en dusch efter inlägget. Mörkt och grått ute, Vinden rycker tag i det den kan rycka tag i. Här blåser det i massor. Det där dagsljuset och morgonkaffet ute får bli när vinden mojnat. Fredag idag, jo fast en jobb fredag blir det för mig. Ett jour pass till och med. Gjorde mitt förra pass även det var ett jour pass två av sex pass gjorde för denna gången. Nu klagar inte jag för jag gillar jourpassen. Fast inte just nu. Vi har en ny avdelning och där är det lyhört. Hör allt som sker under natten av den personal som jobbar när jag ska sova. Men jag slutar tidigt i morgon. redan klockan 10.00 åker jag hem för att ha timmar i ledig tid.

Igår gick dagen åt till att tvätta kläder, gjorde lite mat men låg och kollade serie mest hela tiden. Har fått problem med magen igen och behöver vilan mellan jobbpassen.

Idag hade jag tanken att åka till sjön och bada men med den vinden får det bli en annan dag istället. Jag saknar varje dag baden, men har ett motstånd. Egentligen är det bara att inse att det bara är att göra, väder är inte något hinder egentligen.

Under helgen ska vi få besök av dottern och hennes vän. Dottern ska ha fest där det är spöktema igen. Hennes väns barn ska vara hos oss tillsammans med lille Alfred, då festen är. Då är det bra om hon får besöka oss innan själva sova-överhändandet är. Dottern har under flera månader fixat med att tillverka spökdockor och skelett för att få till stämningen.

Jag har lite problem med sidan igen det handlar nu om GDPR och sådant jag vet inte hur jag ska få till det. Google klagar och jag måste få till ett ja jag godkänner. Jag skrev till dom men vet inte om jag riktigt fattade vad det är jag ska göra. Har igen gjort ett försök. Ser ni meddelandet eller inte skriv en rad till mig om att ni gör eller inte. Finns det någon som kan då får ni jätte gärna höra av er och berätta vad jag behöver göra.

Nej nog för nu. Ha en fin fredag och trevlig helg.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.