Ett bad idag.

Jo det blev ett bad i morse. 5,6 grader i vattnet. Kallt men härligt. Grått ute men vid badet blev det färgrikt vackert. Även om det var några droppar regn. När badet var klart tog jag på mig träningskläderna för att träna. 1 timma och en kvart tränade jag. Avslutade som vanligt med rodd. Jag blir så härligt varm när jag kämpar på med roddmaskinen. Dessutom blir det en härligt mjuk träningsvärk i morgon. Om jag nu inte tränat såpass mycket att jag behöver lägga till något extra. Det gjorde jag inte idag. Idag var min vän på gymmet, Hon berättade att krämerna jag beställt hade kommit. När träningen var klar åkte jag till ICA för att hämta ut paketen.

Hemma igen blev det att vika in tvätten jag tvättade förra lediga dagen. Stryka lite servetter och sedan in i duschen. När det var klart ställde jag mig för att förbereda middagsmaten. Idag blir det lyx mat. Kålpudding med potatis och idag ska jag även bjuda familjen på lite efterrätt.

Det är nu först jag satte mig ner. Kroppen skriker efter vila. Men det får bli en kortare skrivarpaus för snart kommer mina barnbarn hit. Sonen och Svärdottern ska titta på lägenhet. Jag ska passa barnen. Det här är en välanvänd dag känner jag. Har varit igång sedan jag vaknade i morse. Men efter maten blir det vila på högnivå. Jag hoppas att sonen och familjen stannar över middag. Men det får vi se om dom gör. Jag har inte sagt något till dom. Kanske har dom annat att göra

Det är jobbhelg på gång. Jobbar hela helgen. Börjar redan klockan nio i morgon så det lär vara en dag utan bad. Siktar in mig på lördagsbadet. Om jag inte är för trött kanske det blir ett bad då. Jobbar till halv tolv på natten i morgon. Men just nu är målet att bada på lördag kanske även söndagen kan det bli bad. Någon blogg blir det inte i morgon i alla fall. Kanske blir det något skrivet under helgen med det får vi se.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook