Jobbskor? Vilka märken?


Sista passet känslor. Dom är inte riktigt på plats ännu men snart är dom där. två dagar ledigt efter idag. Jag behöver dom där dagarna. Min mage har börjat krångla en del igen. Idag får det bli flytande föda och ett lugnare tempo. Men till jobbet ska jag. Har en del samtal att göra. Igår när jag gick hem från jobbet fick jag till mig vilka som ska vara mina nya kolleger. Inte så att jag inte vill ha mina gamla kollegor men de som jag får i stället är helt okej. Självklart kommer jag sakna arbetsgruppen jag är i nu. Men det kommer att bli bra där borta i framtiden ändå. Kollegerna är ju kvar fast på andra avdelningar. Det ska bli kul med något nytt. Jag känner i magen att det ska bli bra.

Idag är då sista jobbpasset för denna vecka. Imorgon är jag ledig, jag hoppas vid all makt att febern är borta i morgon, så att jag kan bada igen. Bara några ynka timmar att jobba idag sedan två dagar ledigt. Härligt! Har inget planerat för mina lediga dagar mera än sådant där vanligt. Men behöver mig till stan för att köpa nya bekväma skor. Ska se om det kan bli tid för det dessa dagar. Ett par skor med bättre sula, gortex, och bekväma. Antagligen blir det ett par Ecco skor eller Sketcher. Lär kosta en del pengar men väl värda pengar med tanke på hur mycket jag använder skorna. Vet inte om Sketcher har gortex eller om det bara är Ecco som har det. Behöver oavsett ett par skor att ha på jobbet.

Finns det andra skor att prova andra märken som är bra? Sketcher är lätta men har inte samma hållbarhet som Ecco. Är inne på tredje paret Sketcher men bara andra paret Ecco. Har haft mina Ecco i två eller tre år. Haft dom i jobbet under pass som är 11 -14 timmar. Ge mig tips, vilka jobbskor använder du? Vilka märken är bra? Förutom dom jag själv hittat till.

Nej nog för nu, idag är första dagen på ditt liv. Nu gäller det att andras och leva i nuet. Lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.