En kastrull med risgrynsgröt och tankar

Nu var det verkligen längesedan jag skrev, känner jag. Dagarna har gått åt till annat. Mest har det varit jobb som tagit energi och energin har varit på sparlåga då det varit mest dryck som måltider för mig. Men igår började jag äta igen. Om det var dags får idag utvisa. Ännu så länge är magen okej. Igår var vi i stan och handlade. Där efter gick dagen åt till att göra risgrynsgröt och kolla in serien som jag nu följer. Idag har morgonen bestått av strykning samt att tvätta. Vad som ska till mera vet jag inte ännu.

Dagarna har gått åt till arbete som jag redan skrivit. Nu börjar det göra ont snart är alla våra klienter inte hos oss längre. Vår avdelning ska läggas ner. Jag känner stor tacksamhet över att vi just nu har det så bra i gruppen vi jobbar med. Vi lägger ner avdelningen när vi är på topp. Vi lämnar med en god känsla i kroppen. Vi kolleger kommer att hamna på olika avdelningar. Få nya kolleger. Jag kommer att möta mina nuvarande kolleger i nyckel huset och i andra sammanhang. Vi har verkligen varit ett gott gäng kolleger. Vissa mera bra men alla bra. Nu kommer jag få nya kolleger att tillbringa dagarna med. Nu har jag träffat dom innan och känner mig lugn med att få nya kolleger. Helt okej. Det är så livet är, vissa slutar eller flyttar av olika anledningar. Jag tror den där Birger andan som vi haft under några år, kommer att sprida ut sig över alla avdelningar.

Men jag kommer att sakna att arbeta med de klienter som just nu bor på vår avdelning. Av hela mitt hjärta önskar jag att det ska gå bra för dom, när dom sedan är där ute i samhället. Mina fina kloka, genuina, fantastiska klienter som ger oss så mycket glädje, när vi är på jobbet. Men det är det mitt jobb går ut på. Man kommer till oss är hos oss ett tag för att sedan lämna oss. Det är så det är. Känner ofta lite ledsenhet när klienterna är klara och färdiga för att flytta från oss. Det tillhör mitt jobb. Känslor i det stora hela är en del av det jobb jag gör. Känslor av alla de slag är jobbet.

Nej nog för nu, Jag har lovat mig själv att ta en paus mellan varven av bloggande. Vi får se om jag skriver något i morgon. Det får den dagen och de tankar i morgon visa mig.

Tack för att du kom och besökte min blogg. Tack för att du läser.

Ta hand om dig.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook