En natt utan sömn.

En jobbig natt som varit sömn en timma, ligga vaken, sömn en timma ligga vaken. Hela natten har varit en väntan på att sömnen ska flytta in i kroppen. De gånger jag somnat till har maken hostat, vilket gjort att jag vaknat. Vid 4 gick jag upp för att dricka kaffe. Kl 5 gick jag igen och la mig. Kom ur sängen mera trött än när jag satt i soffan första gången, idag så blev att gå upp vid 8.

Kaffemaskinen.

När kaffet skulle göras, sa maskinen att det var dags för rengöring. Inte idag blev tanken, men maskinen blinkade argt. Dags för rengöring. Jo det fick bli att lägga i en avkalknings tablett och låta den göra jobbet. Nu sitter jag här och dricker kaffet efter att maskinen har blivit rengjord. Smakar inte alls lika gott som när det är dags att göra rent maskinen. Men det tar några gånger innan den där invanda smaken är i maskinen igen.

Ännu en dag i vilans tecken, det har nog inte bara varit magen som krånglat för det har blivit lite förkylning, de här senaste dagarna. Idag gör det riktigt ont i halsen när jag sväljer. Kanske har det varit förkylningen som gjort mattheten.

Julklappar/ symaskinen

Har en del julklappar att slå in. Men idag blir det nog inte av. Det får bli att ligga och vila på soffan med en bok i öronen. Igår var sonen här han hade med sig ett lucia linne som skulle ha spets på kragen och ärmarna. Lite resår runt armarna för att göra lite puffigt. Det var inte så svårt att få till. Nu så här i efterhand så känner jag att det var kul att sitta vid symaskinen. Jag vill sy något. Men jag har inte någon ide om vad jag ska göra. Nu är inte jag så bra på att sy, men det var roligt. Kanske får det bli att sy lite gardiner när jag blir frisk. Vi ska gör ordning i källaren kanske behövs det då lite nya gardiner. Vi får se….

Nej jag orkar inte sitta upp längre ska vila en stund.

Ha en fin dag,

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook