Fick inte besöka läkare idag.

I natt fick jag sova fram till kl 5. Det var riktigt härligt att få sova hela natten. Idag blev det att ringa doktorn, för att se om sjukskrivning. Hade verkligen inte orkat med att jobba. Har svårt att prata, låter som en häxa. Kraxar mest när jag försöker att prata. Ringde vårdcentralen redan kl 7 nu på morgonen. Det visade sig att dom öppnade då. Men när jag ringde dit, fick jag inte komma på besök. Doktorn skulle skriva intyg utan att titta till mig. Det är säkerligen en säkerhetsåtgärd då jag fått postivt på Covid test. Frågan är om jag hade fått komma dit så som jag låter om det inte varit covid. För när jag frågade sjuksköterskan, var hon inte alls intresserad av att jag skulle åka dit. Men jag börjar bli orolig. För jag är så fasligt trött, har ont i övre ryggen och börjar misstänka att det kanske är någon följd sjukdom som hittat in i kroppen. Nåja jag ska vara uppmärksam.

Det är verkligen tråkigt det här. Orkar inte göra annat än att vila, snyta mig och äta febernedsättande. Samtidigt är jag glad att det är nu och inte vid jul. Jag vill fira jul så som vi planerat. Alla barn och barnbarn ska ju komma hit. Nu hinner jag bli frisk innan julen är här och vi kan fira så som vi planerat. Vilken tur att vi redan har fixat till all handling mm. Nu ska det vilas så att jag verkligen blir frisk.

Idag är det blidväder här i vår lilla by. Snön som vi har i massor har börjat slaska till sig och fryser det på nu… lär det bli halt här utanför. Men ännu är det i alla fall snövallar och dessa visar fortfarande på en 20 cm snö. Inser att den där snön antagligen inte lär vara kvar till jul. Är jag överraskad? Nej men det hade varit fint med snö under julhelgen. Sedan får det gärna försvinna och bli vår väder igen.
Nej jag orkar inte skriva mera, det får vara bra för idag.

Ha en fin dag. Lev idag just nu, igår finns inte kvar. Morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller och är det enda vi kan leva i.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook