Läkarbesök.


Det fick bli ett besök hos doktorn. Eftersom jag haft Covid, blev det att gå in bakvägen eller i alla fall gå via ambulansintaget. Jag fick inte vara ibland andra patienter. Fick medicin och rådet att gå hem och vila. Vilket jag tog till mig. För det här har inte varit roligt innan, är verkligen inte alls roligt nu. Snart är vi där i julen och jag fortfaraden sjuk. Det går verkligen inte. Men jag kan inte göra något åt det. Jag frågade läkaren om jag fortfarande smittar och fick till mig att så länge som jag har feber så ska jag se mig som smittad. Idag eller just nu har jag inte feber. Får se resten av dagen om den blir till eller om den en gång för alla är borta.

För en eller tre månad sedan, var jag fasligt glad över att jag äntligen hade slutat med nässprej. Hmm det får bli att ta tag i om några veckor. För jag är verkligen fast i nässprejträsket igen. Förra veckan gjorde jag slut på tre flaskor, är inne på den fjärde nu. Nu är det tredagar som är jobbiga när man slutar med nässprej. Då är det svårt att andas även om jag har kortisonsprej. Men tre dagar står man ut. 

Doktorn förklarade idag att det var tur att jag hade tagit vaccin för Covid. Annars hade jag varit värre än det har varit. Ett sjukhusbesök hade det resulterat i berättade doktorn. Nu räcker det med medicin, och en veckas vila till. Jag som varit så irriterad över att jag igen fått Covid fast jag tagit tre sprutor. När julen står för dörren sa han att jag behöver inte vara rädd för att träffa andra människor, då smittar jag inte längre. fy i satan för det här nu vill jag inte hellre än att bli som vanligt. Det ville jag redan innan men så här länge vill jag inte, vill verkligen inte.

Snacka om sann vänskap. Älskar orden från Stor Panda och Liten Drake.

Nej nog klagar för nu. Längtar tills jag är frisk och igen kan bada i sjön. Hoppas den blir isfri så det blir vanliga stället att bada på. I skogsjön bor det tydligen en bäver som byggt bo. Bada där känns skrämmande.

Ha en fin dag.

Lev idag just nu, Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgonen.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.