God fortsättning på Julen. Här provade vi på att göra en vegetarisk skinka. Alternativt julbord men självklart var jag mindre modig. Det blev mera traditionellt med en vanlig skinka och allt det andra. Men smaker från det Mellanöstern bodde på bordet med. Sumak, citron, spiskummin, och tahini. Så gott om du frågar mig. Men alla vågade inte prova.

Vad har jag gjort för att få så många julklappar? Inte har jag varit så snäll, men klappar fick jag. Jag fick dom där klapparna som är jag. Bor i tacksamhet över de presenterna jag fick. Dom var så mina. Just nu sitter jag och dricker kaffe i koppen som lillflickan har köpt.

En av julklapparna var en loggbok till husbilen. Den här loggboken gör att jag inte behöver Malix Campingblog längre. Nu kan jag docka allt i boken till och med tankningen. Det här ska bli jätte kul att logga allt under våra resor.

Julen blev så bra jag orkade med allt och julafton avslutade vi tillsammans med alla andra som valde att avsluta den i Kyrkan. Så vackert att sitta där höra prästen prata och få förmånen att sitta och lyssna på kören som sjöng så vackert.

En lugn vacker jul. Lilla Emilia sa när hon gick hem att hon hade haft så mysigt och roligt. Tomten kom självklart på besök. Barnen fick hjälpa tomten och dela ut alla paket. Till sist tog nog barnen över julklappsutdelningen. En härlig julafton är summeringen.

Idag blir det vila att göra, är fortfarande förkyld och förkylningen vill inte lämna kroppen. Att vi gick till kyrkan igår kan man tycka var dumt. Men nu har förkylningen suttit i över tre veckor så smittar gör jag inte längre. Besöket i Kyrkan är tradition för oss. Ett fin sätt att avsluta Julafton.

Att avsluta, jo det är dags att avsluta detta inlägg. Ha nu helt fantastiska dagar de här eftersläpande dagarna. GOD FORTSÄTTNING.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu är det vi kan leva i.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook