En Härlig morgon att vakna till.

Idag hoppade jag över kaffet i soffan. Gick med ens ner i källaren, för att njuta av hur fint det blev. Nu väntar vi bara på tvn. Sedan är allt klart. Igår satt vi nere i källaren, i den ny städade gillestugan och kollade film. Njöt av hur bra det blev, när vi ställde i ordning möblerna. Det har aldrig varit ett ställe som jag varit riktigt nöjd med, den här gillestugan. Nu är jag det. Min lilla skrivarhörna i det föregående gymrummet, är jag även här nöjd. Nästan lika nöjd som när det var i rummet, nu lillflickan har. Nu är det extra rent här nere i källaren, jag kan bara gå runt och mysa här hemma. Det ska upp lite tavlor i rummet, vi gjorde ordning igår. Igår tände vi en eld och bara njöt.

Kalas

Igår hade vi kalas här hemma, för lillflickan. På kvällen när vi var ensamma, frågade jag om hur hon tyckte dagen hade varit. Hon var jätte nöjd med sin dag. Speldatorn var hon jätte nöjd med, att hon till sist fick två skärmar och det lilla tangentbordet som vi låtsats att vi glömt, var hon även det nöjd med. Maten och och fikat efter maten, även det något hon och i alla fall en av gästerna, var särskilt nöjda med. Att hon är nöjd gör mig nöjd.

Sonen ska flytta närmare

Igår på kvällen fick vi även en glad nyhet, om att sonen och hans familj ska flytta närmare oss. Det ser jag framemot. Dom ska flytta till hus. Så härligt att dom kommer närmare och att dom kommer att bo lite mera fritt. Det gör att barnen kan ha mera frihet. Det ska bli så kul när dom flyttar hit. Jag kan ta med lillflickan och bada. Vi kan tillsammans åka till sjön och bada allihop. Jag satt och gav dom alla utgifter vi har på uppvärmning, sophämtning, och andra kostnader som har med hus att göra. Nu behöver vi leta upp om det finns möbler, som vi kan hjälpa till med så att dom kan möblera hela huset. Så synd att vi slängt så mycket saker nu. Men så är det.

Kaminen

Musiken av Muse, spelas i högtalaren och Roboten gör sin första runda i gillestugan, nu efter ommöbleringen. Jag har just släppt ut katten och tagit ner en spann med vatten, för att förbereda kvällens brasa. Den ska värma oss i kväll. Jag gör rent glaset i kaminen, nästan varje dag. Det blir så fint när elden brinner där. Frågan är om det ens kommer att behövas, en eld här i kväll. Det är så varmt inne just nu. Det är närmare plusgrader på utsidan, då behövs det inte så mycket eld inomhus. Nej nu ska jag in i duschen och börja göra min dag.
Ha en fin dag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook