Ett litet inlägg.


fick ett nytt tangentbord av maken. Då måste jag bara prova att skriva lite. Så det får bli ett inlägg till idag. Ännu ett inlägg om inget alls mera än ord. Ord som ibland är stora och andra mycket mindre. Har gått runt här hemma och bara myst av känslan att allt är klart och inget att göra. Maken fick åka en sväng till jobbet idag. Då passade han på att köpa ny internetsladd som vi ska ha till tv här nere i källaren. Den vi hade fick lilltösen till sin Dator som inte har någon trådlös uppkoppling. På spisen kokar en gryta med kyckling ala gryta med massor av grönsaker. Det behövs nu efter julen. Då det i alla fall för mig blev lite mycket choklad och andra godsaker.

I kväll tänder vi en eld.

Jag kan nästan inte vänta längre nu. Nu vill jag mysa nere i källaren med en eld i spisen och en bra film. Jag håller på att sticka en mössa till Svärsonen som beställde en under julaftonen. Alla barnbarn fick var sin mössa som jag stickat i reflexgarn.

Mössa stickas.

När svärsonen såg, dom frågade han varför inte han hade fått en sådan mössa. Så nu när sonens raggisar är klara, blir det en mössa till svärsonen. Där efter blir det ett par raggisar till stora sonens svärmor. Hon ville ha skrev hon på FB igår. Som det är nu känner jag att jag har att sticka. Innan raggisarna satt jag och stickade för stickandets skull en halsduk var tanken men den repade jag upp så det blev raggisar till sonen. Nu har jag ett syfte med mina stickor det hade jag inte innan.

måste ha en riktigt känsla.

Jag har inte riktigt känslan i kroppen när jag sitter och stickar utan att kolla film. Det blir inte mycket stickat när ingen film är på. Jag har även lite svårt med att sitta och glo på tv så här tidigt på dagen bara för att jag ska kunna sticka så det får bli till kvällen eller i alla fall efter maten.

Hobbii

Jag brukar köpa garn på nätet. Brukar ibland få erbjudande om reor då brukar jag passa på att handla. Fast jag handlar allt fast det inte är rea men jag gillar att ha ett lager med garn här hemma så att jag om andan faller på kan på börja projekt.
Jag handlar mitt garn för det mest på Hobbii. Dom har bra med variation och har allt man behöver för att sticka.

Nej nu har jag provat tangentbordet tillräckligt känner jag. Det var ett helt okej tangentbord. Det första inlägget med det nya tangentbordet är nu skrivet. Gör en stund resten av dagen. 
Vi kör det igen.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.